Antena 3 CNN Actualitate Media Ce aşteaptă românii de la guvern şi preşedinte? Află în această seară, la Sinteza Zilei

Ce aşteaptă românii de la guvern şi preşedinte? Află în această seară, la Sinteza Zilei

Ce aşteaptă românii de la guvern şi preşedinte? Află în această seară, la Sinteza Zilei
10 Ian 2013   •   17:37

De la ora 18.00, în direct la Antena 3, primul ministru Victor Ponta prezintă "Starea Naţiunii".  Află care este situaţia reală a României, din perspectiva premierului, şi ce soluţii are Guvernul.

De la 21 30, jurnaliştii Antena 3 invită naţiunea română să-şi prezinte starea de fapt guvernului USL şi preşedintelui Traian Băsescu. Într-o ediţie specială, cei mai cunoscuţi jurnalişti ai celui mai urmărit post de ştiri din România merg în cele mai reprezentative locuri ale ţării să-şi consulte compatrioţii cu privire la problemele de maximă importanţă.

Ce aşteaptă românii de la guvern şi preşedinte? Care ar trebui să fie preocupările primordiale ale executivului? Care sunt problemele reale ale românilor şi ce-i transmit primului ministru Victor Ponta, dar şi preşedintelui Traian Băsescu, află azi, de la ora 21.30, la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, cel mai urmarit talk-show din România.

Emisiunea poate fi urmărită live online aici, sau înregistrată, la adresa http://www.antena3.ro/inregistrari/sinteza-zilei-cu-mihai-gadea-45.html.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close