x close

Daniel Osmanovici şi Geanina Ilieş vor prezenta Observatorul de week-end

08 Noi 2013   •   14:39
Daniel Osmanovici şi Geanina Ilieş vor prezenta Observatorul de week-end
Cel mai respectabil brand de stiri  din România, Observatorul, aduce în casele telespectatorilor de 20 de ani cele mai importante informaţii ale momentului, interviuri  în exluvisitate şi campanii care au schimbat destine şi legi nedrepte. 

În fiecare week-end, Daniel Osmanovici  prezintă publicului  ANTENEI  1 cele mai noi informaţii, în cadrul ediţiilor  Observator de la ora 6.00, 13,00 şi 16.00. De mâine, Daniel va imparti pupitrul ştirilor cu una dintre cele mai frumoase şi apreciate prezentatoare, Geanina Ilies .”Doi sunt întotdeauna mai buni decât unul. Am trecut prin multe experienţe în televiziune şi se spune că a prezenta în cuplu este cea mai frumoasa dintre toate. Sâmbată voi avea ocazia să mă aflu printre norocoşii acestei meserii: voi avea lângă mine o parteneră de prezentate, pe Geanina, si impreuna vom aduce telespectatorilor ANTENEI 1 informatie de calitate din week-end”, spune Daniel. La rândul ei, Geanina mărturişeşte: “M-a bucurat nespus propunerea de a face echipă cu Daniel în cadrul Observatorului de week-end. Dar în acelaşi timp sunt conştientă  de misiunea mea,  aceea de a informa  corect publicul  în cel mai profesionist mod cu putinţă şi de a face parte din cea mai puternică redacţie de ştiri din Romania. Sunt sigură că voi face o echipă bună cu Daniel şi că telespectatorii vor simti asta”. 

Faţă  cu anul trecut, în aceeaşi perioadă de timp (1 ianuarie- 14 octombrie), Observatorul ANTENEI 1 a avut creşteri semnificative  de audienţă pe toate intervalele orare. Cea mai speculoasă dintre ele  fiind cea a pricipalului  jurnal  de stiri, Observator 19.00, care a înregistrat  o creştere de  44%  a audienţei. (sursa: Kantar Media; copyright ARMA DATA SRL; target 18-49 urban).

Citeşte mai multe despre:

Daniel Osmanovici Observator
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati