Antena 3 Actualitate Media De ce şi-a abandonat bunica nepoţii la orfelinat şi cum ar fi fost România cu Geoană preşedinte, în această seară la „Sinteza zilei”

De ce şi-a abandonat bunica nepoţii la orfelinat şi cum ar fi fost România cu Geoană preşedinte, în această seară la „Sinteza zilei”

08 Sep 2011   •   16:47
De ce şi-a abandonat bunica nepoţii la orfelinat şi cum ar fi fost România cu Geoană preşedinte, în această seară la „Sinteza zilei”
Sursa foto: Foto: Antena 3

Imaginile cu bunica ce îşi abandonează nepoţii la orfelinat, în timp ce aceştia o imploră să nu-i părăsească, au şocat România.

În această seară, în exclusivitate la „Sinteza Zilei”, de la ora 21.45, Mihai Gîdea va vorbi cu cei doi copii şi cu bunica pentru a afla mai multe despre viaţa lor şi mai ales ce a determinat-o pe femeie să facă un asemenea gest.

În partea a doua a emisiunii, realizatorul îl va avea ca invitat pe cel care a câştigat, în 2009, alegerile prezidenţiale din România, cu 5.174.715 de voturi, cu 17.738 mai mult decât Traian Băsescu. A pierdut însă la numărarea voturilor din diaspora. Cum ar fi fost România cu Mircea Geoană preşedinte? Află în această seară, de la ora 21.45, la „Sinteza Zilei”, la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close