Antena 3 CNN Actualitate Media Ediţie specială Sinteza Zilei, în direct din Lisabona, în această seară la Antena 3. Jurnalista CNN Hala Gorani, invitata lui Mihai Gâdea

Ediţie specială Sinteza Zilei, în direct din Lisabona, în această seară la Antena 3. Jurnalista CNN Hala Gorani, invitata lui Mihai Gâdea

Ediţie specială Sinteza Zilei, în direct din Lisabona, în această seară la Antena 3. Jurnalista CNN Hala Gorani, invitata lui Mihai Gâdea
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Noi 2011   •   12:08
Antena 3 va fi reprezentată de directorul Mihai Gâdea la reuniunea televiziunilor de ştiri, care se desfăşoară în aceste zile la Lisabona. Ediţia din această seară a Sintezei Zilei va fi realizată tot din capitala portugheză. Mihai Gâdea va sta de vorbă în direct cu unul dintre cei mai buni realizatori ai CNN Internaţional, Hala Gorani.

Despre Hala Gorani se poate spune cã este o persoanã cosmopolitã. Nãscutã în 1970 în Statele Unite din părinţi sirieni, actualul corespondent al CNN şi-a petrecut copilãria la Paris. De aceea considerã capitala Franţei ca fiind oraşul în care se simte acasã. Licenţiată în economie şi ştiinţe politice, Hala Gorani vorbeşte fluent engleza, franceza şi araba.

Cariera de jurnalist şi-a început-o în 1994 în Franţa ca reporter pentru France Press şi France 3. Dupã o scurtã perioada la Bloomberg Television din Londra, Hala s-a alãturat în 1998 postului CNN unde prezintã ştirile externe.
 


Având în vedere orginile sale arabe, Hala Gorani a fost principalul corespondent al CNN pentru Orientulul Mijlociu. Nu întâmplãtor, în 2006 s-a aflat în Mijlocul evenimentelor din timpului intervenţiei israeliene din Liban. În acelaşi an, a început realizarea unei emisiuni dedicate problemelor din Orientul Mijlociu.

Hala Gorani a devenit cunoscutã publicului american şi datoritã unor interviuri celebre. Printre personalitaþile cu care a stat de vorbã se numără Dalai Lama, Tony Blair, preşedintele palestinian Mahmud Abbas dar şi tenismenul Roger Federer.

Din 2009, Hala Gorani este gazda emisiunii International Desk găzduitã de CNN.
 
 

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei cnn Lisabona Sinteza Zilei
Parteneri
Categoria de români a căror pensie creşte cu 70%
x close