Antena 3 CNN Actualitate Media Forza ZU a umplut Cluj Arena

Forza ZU a umplut Cluj Arena

Forza ZU a umplut Cluj Arena
19 Mai 2014   •   20:21
Cel mai mare concert din România a avut loc sâmbătă, 17 mai, la Cluj Arena. Forza ZU este evenimentul care a reunit pe aceeași scenă peste 30 de artiști și trupe din industria muzicală românească în fața unui public care a cântat alături de ei pe toată durata spectacolului. Tribunele, peluza și gazonul stadionului s-au umplut cu oameni care au venit să vadă Forza ZU pentru prima dată în Cluj-Napoca. 

GALERIE FOTO  

Scena Forza ZU i-a găzduit pe B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What's Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Bănică, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia și Connect-R. Cu toții au făcut stadionul să vibreze de energie. Pe lângă artiștii anunțați pe afiș, Buzdugan și Morar le-au pregătit două surprize celor din public. Prima a fost prezența trupei Animal X. Băieții sărbătoresc 15 ani de la prima lor apariție pe scenă și au sărbătorit asta la cel mai mare concert din România cântând o variantă actualizată a piesei „N-am crezut”. A doua surpriză a adus-o pe scenă pe cântăreața de muzică populară Veta Biriș. Toți cei prezenți pe Cluj Arena au cântat în cor alături de ea „Noi suntem români”. Momentul a fost unul de neuitat și poate fi urmărit pe pagina de Facebook Radio ZU, pe ZUTV.ro și pe RadioZU.ro. 

Au fost momente care ar fi putut să îngreuneze buna desfășurare a evenimentului, dar atmosfera plină de viață de la fața locului le-a rezolvat pe toate. Ploaia care a început în timp ce Andra și What’s Up cântau „K la meteo” nu a speriat publicul din Cluj. Smiley a avut nenorocul să se simtă rău cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă, dar intevenția rapidă a echipei medicale de la Forza ZU l-a pus pe picioare.  

Cel mai mare concert din România a luat Clujul prin surprindere și l-a cucerit. Toți cei prezenți s-au grăbit ca după eveniment să lase urări de bine pe rețelele de socializare și pe platforma de mesaje a radioului. ZU TV a transmis toată distracția în direct. Forza ZU a atras în faţa televizorului  în medie peste 37.000 de telespectatori,  adică 1,3% rating şi 4,4% share, pe targetul 15-34 Urban. Astfel, ZU TV a urcat în clasamentul audienţelor imediat după cele mai importante  televiziuni generaliste din România. În completarea veștilor bune, ultimul val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL realizat în perioada 13 ianuarie – 27 aprilie 2014 confirmă că Radio ZU este liderul absolut al audiențelor din București. Cei care au pierdut spectacolul în direct îl pot urmări sâmbătă în reluare la ZU TV.  

Mesajul echipei ZU pentru oamenii prezenți care au fost la cel mai mare concert din România este unul simplu: „Cluj, îți mulțumim! Împreună am făcut istorie”.

×
Subiecte în articol: cluj arena
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close