Antena 3 CNN Actualitate Media “Forza Zu- cel mai mare concert din România” a obţinut cea mai mare audienţă la ZU TV!

“Forza Zu- cel mai mare concert din România” a obţinut cea mai mare audienţă la ZU TV!

“Forza Zu- cel mai mare concert din România” a obţinut cea mai mare audienţă la ZU TV!
de S.T.    |    18 Mai 2014   •   16:38

Zi excepţională ieri pentru postul Zu TV, care a obţinut audienţe remarcabile. În transmisiune directă de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19.00 şi până la ora 02.00, “Forza Zu- cel mai mare concert din România”, un spectacol grandios realizat de Radio Zu şi prezentat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Evenimentul a atras în faţa televizorului în medie, peste 37.000 de telespectatori, adică 1,3% rating şi 4,4% share, pe targetul 15-34 Urban, ceea ce a însemnat că postul ZU Tv a urcat în clasamentul audienţelor imediat după cele mai importante televiziuni generaliste din România.

Tot pe acelaşi interval orar şi pe acelaşi public – 19.00- 02.00 şi 15-34 ani- postul ZU TV a fost lider absolut de audienţă pe nişa canelelor de muzică.

De asemenea, pe parcursul întregii zile, programele Zu TV s-au numărat printre preferatele publicului tânar din România.

Vârful de audienţă al zilei s-a întregistrat la ora 22,29, atunci când, în medie, 207.000 de telespectatori ZU TV din mediul urban urmăreau “revoluţia de la Forza Zu- cel mai mare concert din România”, aşa cum bine spuneau Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, prezentatorii evenimentului. “Ne curge Zu prin vene, iar Forza Zu e România”, au declarat Buzdu şi Morar la finalulul grandiosului eveniment de pe Cluj Arena.





×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close