Antena 3 CNN Actualitate Media FOTOGRAFII INEDITE: Dezvăluirile lui Mihai Gâdea despre Mihai Gâdea şi familia lui

FOTOGRAFII INEDITE: Dezvăluirile lui Mihai Gâdea despre Mihai Gâdea şi familia lui

FOTOGRAFII INEDITE: Dezvăluirile lui Mihai Gâdea despre Mihai Gâdea şi familia lui
13 Oct 2013   •   22:55

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", ca un răspuns la un articol de presă care titra că vedeta Antena 3 îşi ascunde familia, mai multe fotografii personale cu membrii familei sale.

"Pentru singura dată am să vorbesc şi am să explic pentru cei care contează. Eu nu am nici o familie secretă. Nu simt nevoia să vorbesc despre familia mea pentru că mi se pare că şi aşa e suficient în opinia publică un Gâdea", a afirmat amuzat Mihai Gâdea.

Gâdea le-a prezentat astfel pe cele trei surori ale sale, cu familiile lor, dar şi pe părinţii săi şi chiar câteva poze de pe vremea când era doar un băieţel din Lisa, un sat din judeţul Braşov.

"Ăsta era părul tău? (...) Pare că te pieptănai cu grenada. Are un cuibar rotit de ape", a afirmat amuzat Mircea Badea, invitat în emisiune.



"Nu sunt pastor şi-mi pare rău că nu sunt. Mi-aş fi dorit să fiu. (....) Nu pot să fiu stânjenit pentru că tatăl meu este pastor. Faţă de părinţii mei am toată preţuirea", a mai spus Mihai Gâdea la Antena 3.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close