Gala APTR: Ştirile Antena 3, premiul pentru cel mai bun jurnal, a patra oară consecutiv

24 Mai 2010   •   21:27
Gala APTR: Ştirile Antena 3, premiul pentru cel mai bun jurnal, a patra oară consecutiv

Cei mai buni oameni de televiziune şi cele mai bune producţii sunt premiate de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România. Antena 3 are nominalizări la majoritatea categoriilor importante.

Premiul pentru anchetă a fost câştigat de jurnalistul Antenei 1, George Colgiu, cu "Yankei de România" o campanie despre orfanii români întorşi acasă din SUA, pentru a-şi căuta părinţii naturali.

Fosta prezentatoare a Observatorului Antena 1 şi realizatoarea emisiunii "News Magazine" de la Antena 3, Alessandra Stoicescu, a câştigat premiul Jean Louis Calderon pentru campania Doi pentru Viaţă.

Jurnalista Anca Grădinaru a câştigat premiul pentru cel mai bun reportaj, pentru materialul "Biblioteca naţională, caut casă", difuzat în cadrul emisiunii "Reporter Special" la Antena 3.

Premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri a fost câştigat de echipa Antenei 3, pentru a patra oară, consecutiv.


Şi Mircea Badea se numără printre câştigătorii de anul acesta, realizatorul emisiunii "În Gura Presei" câştigând din nou la categoria "One Man Show".

Emisiunea "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea, a obţinut premiul pentru cea mai bună investigaţie politică.Şi La Ordinea Zilei, emisiune moderată de Dana Grecu, a câştigat premiul pentru cel mai bun talk show, pentru a doua oară consecutiv.Emisiunea Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, a fost distinsă cu premiul special al juriului.Ştirea se actualizează.

Antena3.ro

Parteneri
x close