Antena 3 CNN Actualitate Media Hackerul care i-a spart conturile de internet jurnalistului Victor Ciutacu, condamnat la doi ani de închisoare

Hackerul care i-a spart conturile de internet jurnalistului Victor Ciutacu, condamnat la doi ani de închisoare

Hackerul care i-a spart conturile de internet jurnalistului Victor Ciutacu, condamnat la doi ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Sep 2011   •   21:18

Bogdan Stancea, hackerul care i-a spart conturile de internet jurnalistului Victor Ciutacu, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi cinci ani termen de încercare, scrie Jurnalul naţional.

Decizia a fost luată luni, de Judecătoria Piteşti, magistraţii punându-l sub supraveghere permanentă pe hacker timp de şapte ani.

"Mai pe româneşte, pentru că i-a plăcut să facă pe grozavul sau fiindcă a executat o comandă (el şi-a asumat prima variantă), un tânăr de 23 de ani şi-a nenorocit viitorul. Vreme de şapte ani, va fi un paria şi un prizonier al propriei neghiobii. Poate ştirea asta va da de gândit vitejilor care-şi fac un titlu de glorie şi o preocupare din a ingera în viaţa privată a oamenilor", scrie Ciutacu pe blogul său.

În noiembrie 2010, Bogdan Stancea i-a spart toate conturile de internet (blog, facebook, yahoo, gmail) lui Victor Ciutacu.

Jurnalistul Victor Ciutacu este redactor-şef la ziarul Jurnalul naţional şi realizator la Antena 3.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close