Antena 3 CNN Actualitate Media Hala Gorani, în direct la Antena 3. Realizatorul CNN a discutat cu Mihai Gâdea la reuniunea televiziunilor de știri

Hala Gorani, în direct la Antena 3. Realizatorul CNN a discutat cu Mihai Gâdea la reuniunea televiziunilor de știri

Hala Gorani, în direct la Antena 3. Realizatorul CNN a discutat cu Mihai Gâdea la reuniunea televiziunilor de știri
de N.B.    |    02 Noi 2011   •   22:53

Mihai Gâdea este reprezentatnul Antena 3 la reuniunea televiziunilor de știri, care se desfășoară aceste zile la Lisabona.

Vezi aici interviul integral cu Hala Gorani

 


News Xchange 2011 - Lisabona


În cadrul unei ediții speciale a emisiunii ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a stat de vorbă cu unul dintre cei mai importanți realizatori ai CNN International, Hala Gorani.

Cei doi jurnaliști au discutat despre cât de mult s-a schimbat domeniul televiziunilor de știri și modalitatea în care mass media transmit informațiile. Hala Gorani a împărtășit din bogata ei experiență în relatarea evenimentelor și o compară cu modul în care au fost tratate cele din ultimul an.
 


Întrebată care este primul gând care îi vine în minte când aude ”România”, jurnalista CNN a susținut că regretă că, deși a călătorit foarte mult în timpul carierei sale, nu a ajuns niciodată în România.

Limba română este următorul gând, a declarat Hala Gorani. Fiind o limba latină, înrudită cu franceza, limbă pe care o vorbește foarte bine, ea consideră că ar putea învăța foarte ușor limba română.
 


Nãscutã în 1970 în Statele Unite din părinţi sirieni, actualul corespondent al CNN şi-a petrecut copilãria la Paris. De aceea considerã capitala Franţei ca fiind oraşul în care se simte acasã. Licenţiată în economie şi ştiinţe politice, Hala Gorani vorbeşte fluent engleza, franceza şi araba.

Jurnalista a recunoscut că se simte mai apropiată de Franța, deși locuiește în Washington și Atlanta. Dacă s-ar pune problema ce echipă ar susține la Cupa Mondială de Fotbal, ar spune Franța, fără rețineri, a declarat Hala Gorani.
 



Hala Gorani și-a început cariera de jurnalist în 1994 în Franţa, ca reporter pentru France Press şi France 3. Dupã o scurtã perioada la Bloomberg Television din Londra, Hala s-a alãturat în 1998 postului CNN unde prezintã ştirile externe.

Hala Gorani a devenit cunoscută publicului american şi datorită unor interviuri celebre. Printre personalitățile cu care a stat de vorbă se numără Dalai Lama, Tony Blair, preşedintele palestinian Mahmud Abbas dar şi tenismenul Roger Federer.

Din 2009, Hala Gorani este gazda emisiunii International Desk găzduitã de CNN.

Vezi interviul complet aici.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Sinteza Zilei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close