Antena 3 CNN Actualitate Media Imagini de COLECŢIE cu Patriarhul Daniel. A sfinţit cu TRAFALETUL televizoarele şi radioul de la Trinitas

Imagini de COLECŢIE cu Patriarhul Daniel. A sfinţit cu TRAFALETUL televizoarele şi radioul de la Trinitas

Imagini de COLECŢIE cu Patriarhul Daniel. A sfinţit cu TRAFALETUL televizoarele şi radioul de la Trinitas
Sursa foto: Sursa foto: Basilica
de O.P.    |    17 Iun 2014   •   10:06

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României a sfinţit şi inaugurat pe 9 iunie 2014, de Sărbătoarea Sfintei Treimi noile studiouri ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS din incinta Centrului Social-cultural Iustin Patriarhul.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române i-a felicitat pe coordonatorii celor două componente ale Centrului de Presă Basilica şi le-a oferit, celor care au sprijinit mutarea sediilor din Palatul Patriarhiei şi amenajarea noilor studiouri şi redacţii, diploma şi medalia omagială „Sfinţii Martiri Brâncoveni”. Au contribuit, în mod special, părintele Arhim. Ciprian Grădinaru şi inginerul Ştefan Cliseru.

„Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi și să lucrați cu bucurie, pentru că așa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deoființă și nedespărțită. Aceasta este bucuria misiunii creștine. Într-adevăr s-a făcut într-un timp scurt o lucrare importantă, mare și sperăm să fie totul funcțional. Vă dorim tuturor sănătate, bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu”, a spus Preafericirea Sa, citat de basilica.ro.

Mutarea celor două sedii a fost impusă de lucrările de renovare şi consolidare de la Palatului Patriarhiei care se vor încheia la sfârşitul anului 2015.

Radioul şi televiziunea TRINITAS sunt parte a Centrului de Presă Basilica înfiinţat la 27 octombrie 2007 la Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştilor.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close