Antena 3 CNN Actualitate Media În România, Johnnie Walker oferă 15.000 de kilometri de curse gratuite cu taxiul pentru a ajunge în siguranță acasă, ca parte a campaniei globale Join the Pact pentru consumul responsabil de alcool

În România, Johnnie Walker oferă 15.000 de kilometri de curse gratuite cu taxiul pentru a ajunge în siguranță acasă, ca parte a campaniei globale Join the Pact pentru consumul responsabil de alcool

În România, Johnnie Walker oferă 15.000 de kilometri de curse gratuite cu taxiul pentru a ajunge în siguranță acasă, ca parte a campaniei globale Join the Pact pentru consumul responsabil de alcool
de S.T.    |    28 Mai 2014   •   17:24

Parte a campaniei de consum responsabil de alcool, Johnnie Walker®, lider mondial pe piaţa de whisky, îşi propune să adune 15.000 de angajamente din partea românilor de a nu conduce sub influenţa alcoolului, prin intermediul hashtag-ului în social media #ImNOTdriving. Pentru a onora aceste promisuni, Johnnie Walker® va oferi, în principalele oraşe din România, începând cu această săptămână, 15.000 km de curse gratuite cu taxiul, în condiţii de siguranţă. Consumatorii români sunt invitați să se alăture campaniei Join the Pact prin adăugarea semnăturii lor prin intermediul unei aplicaţii interactive pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker® România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Obiectivele noii campanii Johnnie Walker® au în vedere creșterea gradului de conștientizare asupra consumului responsabil și motivarea consumatorilor de a nu conduce sub influenţa alcoolului.

Inițiativa se alătură campaniei globale Join the Pact, care își propune să adune încă 1 milion de angajamente la nivel mondial. Join the Pact este o campanie cu tradiţie, care încurajează consumul responsabil de alcool, fiind concepută pentru a motiva consumatorii să îşi ia un angajament personal, prin semnarea pactului și a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului.

Până în prezent, aproximativ 1 milion de oameni din întreaga lume au aderat la campania globală Join the Pact. Anul trecut, România a strâns 12.000 de angajamente, datorită sprijinului oferit în campanie de Mika Häkkinen, ambasador global Johnnie Walker® pentru consumul responsabil de alcool şi de două ori campion mondial în echipa Formula 1™ McLaren Mercedes.

“Susțin cu multă pasiune această campanie globală și încurajez consumatorii români să nu urce niciodată la volan sub influența alcoolului. În calitate de pilot de Formula 1™ și ambasador global Johnnie Walker® pentru consumul responsabil, am bucuria și onoarea să duc mai departe mesajul de consum responsabil. Condusul sub influența alcoolului continuă să fie o problemă socială pe care trebuie să o adresăm”, a declarat Kevin Magnussen, noul ambasador global Johnnie Walker® pentru consumul responsabil de alcool și pilot de Formula 1™ McLaren Mercedes.

15.000 de kilometri de curse gratuite pentru români

În următoarele două luni, Johnnie Walker® va oferi 15.000 km de curse gratuite, sub formă de vouchere de taxi, tuturor celor care se angajează să nu conducă sub influența alcoolului, prin utilizarea hashtag-ului #ImNOTdriving, precum și prin intermediul unei aplicaţii interactive pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker® România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Ambasadorii campaniei Join the Pact pentru promovarea consumului responsabil de alcool
Kevin Magnussen, pilot în echipa de Formula 1™ McLaren Mercedes, Mika Häkkinen, dublu campion mondial în circuitul de Formula 1™, precum și Jenson Button sunt ambasadori Johnnie Walker®, la nivel global, pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Aceștia se alătură eforturilor Johnnie Walker® de a crește gradul de conștientizare și de a aduna angajamentele consumatorilor de a nu conduce sub influenţa alcoolului.

Johnnie Walker® a adunat 12.000 de semnături din România, în 2013
Pe data de 5 iunie 2013, Mika Häkkinen a fost prezent pentru prima dată în București, pentru a promova la nivel local campania Join the Pact și pentru a transmite publicului român mesajul cu privire la consumul responsabil de alcool. Peste 5.000 de oameni au urmărit precizia si tehnica specială de pilotaj oferite de Mika Häkkinen la bordul mașinii campaniei, Caparo T1. În timpul celor trei luni de campanie, s-au adunat peste 12.000 de semnături.

Despre Join the Pact şi F1®
Johnnie Walker® a pus consumul responsabil de alcool în centrul parteneriatului stabilit deja de nouă ani cu echipa de Formula 1™ McLaren Mercedes. Prin acest gen de sponsorizare inedită, dar şi împreună cu Mika Häkkinen, ca ambasador global al consumul responsabil de alcool, alături de Kevin Magnussen și Jenson Button, Johnnie Walker® abordează aceste probleme în mod direct, prin intermediul campaniei Join the Pact.

Join the Pact cere consumatorilor de pretutindeni să-şi ia un angajament de a nu conduce sub influenţa alcoolului. Din anul 2006, Mika Häkkinen și alţi şoferi din echipa Formula 1™ McLaren Mercedes au condus această inițiativă call-to-action, care a fost activată în întreaga lume, strângând aproape 1 milion de semnături.

În 2013, în timpul competiţiei de FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX, Johnnie Walker® a dezvăluit, în premieră, etapa următoare a campaniei Join the Pact, ambiția de a aduna încă 1 milion de angajamente la nivel mondial din partea consumatorilor de a nu conduce sub influenţa alcoolului, prin intermediul hashtag-ului #ImNOTdriving. Pentru a răsplăti cele 1 milion de angajamente, Johnnie Walker® va oferi, la nivel mondial, 1 milion de kilometri de curse gratuite cu taxiul spre domiciliu, în condiții de siguranță.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close