Antena 3 CNN Actualitate Media Interviu cu ofiţerul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni, azi, la Sinteza Zilei

Interviu cu ofiţerul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni, azi, la Sinteza Zilei

Interviu cu ofiţerul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni, azi, la Sinteza Zilei
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Iul 2011   •   16:35

În această seară de la ora 21:45, Mihai Gâdea va prezenta în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3, un interviu în exclusivitate cu ofiţerul armatei române care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni, şocând întreaga ţară.

După ce fiii primarului din Deta au măcelarit oameni în plină stradă, în această dimineaţă casa unui om de afaceri din Iaşi a fost atacată cu sticle incendiare. Despre statul mafiot în care trăim, în această seară la Sinteza Zilei.

În partea a doua a emisiunii veţi cunoaşte istoria incredibilă a basarabencei ce a uimit întreaga lume cu vocea sa. Valentina Nafornita a câştigat Marele Premiu al ediţiei Cardiff Singer of the World, competiţie organizată de prestigiosul BBC. O poveste emoţionantă a unui mare român necunoscut de ai săi.

În ultima parte, vine în stiudioul Sinteza Zilei unul dintre cei mai importanţi scriitori ai Franţei şi ai lumii: PASCAL BRUCKNER.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu Mihai Gâdea şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/sinteza_zilei/.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Antena 3 Palatul Cotroceni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close