Antena 3 CNN Actualitate Media Lauda de sine... nu miroase a bine. Aspazia Cojocaru prezintă DOVADA că şi-a obţinut prin furt doctoratul

Lauda de sine... nu miroase a bine. Aspazia Cojocaru prezintă DOVADA că şi-a obţinut prin furt doctoratul

Lauda de sine... nu miroase a bine. Aspazia Cojocaru prezintă DOVADA că şi-a obţinut prin furt doctoratul
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    29 Aug 2012   •   23:10
Judecătoarea Curţii Constituţionale Române Aspazia Cojocaru a emis un comunicat de presă în care se laudă cu activitatea profesională, cu titlurile sale ştiinţifice şi cu lucrările publicate.

Aceasta a transmis comunicatul respectiv pentru a anunţa că va acţiona, în instanţă, "posturile" care ar fi defăimat-o, dar şi-a prezentat singură dovada că şi-a obţinut prin furt doctoratul.

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, la "Sinteza Zilei", dovezile care arată că judecătoarea Aspazia Cojocaru deţine titluri onorifice obţinute prin furt.

„Mărturisesc că nu aş fi dat acest comunicat de presă dacă referirile făcute la adresa mea de către unii angajaţi şi invitaţi ai unor posturi TV nu ar friza absurdul şi în special ai Antenei 3”, scrie Aspazia Cojocaru în comunicatul remis presei.

Evident, exprimarea corectă ar fi fost: „Mărturisesc că nu aş fi dat acest comunicat de presă, dacă nu ar friza absurdul referirile făcute la adresa mea de către unii angajaţi şi invitaţi ai unor posturi TV, în special ai Antenei 3”.

Comunicatul Aspaziei Cojocaru, judecător al Curţii Constituţionale a României, este plin de greşeli "demne" de un "profesor universitar, doctor în drept, autor şi coautor A MULTOR LUCRĂRI, studii şi articole juridice, premiat de Academia Română".
 

 Urmăreşte înregistrarea emisiunii AICI.

×
Subiecte în articol: aspazia cojocaru
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close