Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea prezintă primele imagini cu noul sediu Antena 3, la Sinteza zilei: ”Antena 3 e aici!”

Mihai Gâdea prezintă primele imagini cu noul sediu Antena 3, la Sinteza zilei: ”Antena 3 e aici!”

Mihai Gâdea prezintă primele imagini cu noul sediu Antena 3, la Sinteza zilei: ”Antena 3 e aici!”
Sursa foto: Foto: Mihai Gâdea/Facebook
31 Oct 2016   •   22:55

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza Zilei, primele imagini cu noul sediu al Antena 3, după nouă luni în care televiziunile trustului Intact au fost nevoite să emită din spații improvizate.

”De nouă luni muncim cu sacrificii uriașe din partea întregii echipe. Nu vreau să ne victimizăm. Ne-am asumat această bătălie”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

Cinci zile pentru evacuarea a cinci televiziuni
 
Vă reamintim, imobilele în care și-au desfășurat activitatea posturile de televiziune ale trustului Intact Media Group au fost evacuate în urma notificării primite de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care a pus în executare o sentință penală în dosarul Telepatia.

NOUL SEDIU ANTENA 3 - IMAGINI CU REDACȚIA ȘI PLATOUL DE FILMARE

Cât pierde statul prin lăsarea în paragină a sediilor Intact

Președintele ANAF, Dragoș Doroș, a declarat, la Antena 3, că Fiscul plătește lunar 26.000 de euro pentru paza sediilor Intact. “Este mult sau puțin, eu cred că este foarte mult. Între alte lucruri pe care noi le facem și nu se văd la suprafață este să rezolvăm o problemă de care suferă tot sistemul de achiziții publice. Modificăm procedurile și încercăm să facem curățenie. Ce pot să vă garantez este că atunci când avem orice suspiciune, când avem dovezile, avem un dialog continuu cu toate organele statului competente. Problema corupției, a integrității, este importantă”, a spus Doroş.

Surse din ANAF au confirmat pentru jurnalul.ro că doar fostele sedii Intact sunt păzite în prezent, dar au spus că “se lucrează în acest moment la o nouă confiscare mai serioasă”.

Imagini actuale cu fostele sedii Antena Group

 
Mai multe documente care arată abuzul judecătorilor în cazul în care a fost condamnat Dan Voiculescu au fost prezentate, în august 2014, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Voiculescu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close