Antena 3 CNN Actualitate Media News Hour with CNN, un an de succes

News Hour with CNN, un an de succes

News Hour with CNN, prima emisiuni de ştiri din România în parteneriat cu CNN, împlineşte un an de emisie. Un an în care a devenit cea mai credibilă şi completă sursă de informații.

News Hour with CNN, un an de succes
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2022   •   14:24

Analizele şi ştirile exclusive ale momentului, invitați cu expertiză, corespondențe CNN din cele mai fierbinți locuri de pe glob, sunt atributele principale care plasează programul pe locul 1 în topul televiziunilor de ştiri şi pe locul 3 în cel al pieței TV din România, pe segmentul său orar.

News Hour with CNN şi-a consolidat poziția de lider prin creşteri semnificative ale cotei de piață, pe toate segmentele de public. Cel mai important slot de ştiri pentu canalele informative a avut o creştere spectaculoasă de audiență în mod special pe publicul comercial, cel mai dinamic segment din România.

Primeşti acest newsletter pentru că eşti partener Antena 3. Te poţi dezabona oricând pe linkul de Unsubscribe din subsolul paginii.

Antena 3 – audiențele lunii aprilie

În luna aprilie Antena 3 a înregistrat creșteri semnificative ale indicatorilor de audiență. Astfel, comparativ cu luna aprilie 2021, postul și-a consolidat puternic audiența pe cele mai importante intervale orare. La nivelul întregii țări, peste 10 milioane de telespectatori unici au ales Antena 3 ca sursă de informare, postul nostru fiind lider pe cele mai importante categorii de public.

Pe întreaga zi, Antena 3 este lider absolut de audiență pe categoriile 18+ urban, 18+ urban AB, 25-54 urban, 25-54 urban AB și 18-49 urban AB.

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea este lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. În fața națiunii cu Sabina Iosub, Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor, Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu sunt programe reper ale stației care au avut, de asemenea, o contribuție importantă la consolidarea audienței în prime time.

Leadership categoric pentru Antena 3 în sloturile morning & day time. Se remarcă aici creșteri consistente de audiență de până la 78% comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut, pe toate target-urile, postul nostru fiind lider de audiență pe categoriile 18+ Urban, 18+ Urban AB, 25-54 Urban AB și 18-49 Urban.

Antena 3 câștigă slotul access, postul fiind lider de audiență pe aproape toate categoriile de public.

News Hour with CNN rămâne cel mai urmărit program la nivelul target-urilor 18+ Urban, 25-54 Urban, 25-54 Urban AB și 18-49 Urban AB.

Decisiv cu Cătălina Porumbel este lider la nivelul nișei de știri pe categoriile 18+ Urban, 18+ Urban AB, 25-54 Urban, 25-54 Urban AB, dar și 18-49 Urban și 18-49 Urban AB.

Digital

Potrivit SATI, în luna aprilie 2022, site-ul antena3.ro a înregistrat 4,6 milioane de utilzatori unici şi 24,7 milioane de afişări, situându-se pe locul 3 în topul site-urilor de ştiri şi analize din România şi pe locul 10 în topul celor mai accesate site-uri din România.

În ceea ce priveşte platforma YouTube, Antena 3 a înregistrat în această periodă 13,6 milioane de afişări ale clipurilor video.

Pe Facebook, paginile Antena 3 au avut un impact total al postărilor de 5,9 milioane de persoane, în timp ce clipurile video au înregistrat 6,6 milioane de vizualizări.

(Date publice înregistrate de Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) al Biroului Român de Audit Transmedia şi YouTube Studio)

Antena 3 premiată la New York Festivals Best TV&Film

Postul nostru de televiziune a fost premiat cu două medalii la New York Festivals World Best TV & Film, unul dintre cele mai importante festivaluri de televiziune şi film din lume.

Seria de reportaje "Copiii Pandemiei", difuzată de Antena 3 în trei părţi, a primit trofeul de argint, în timp ce reportajul "Şcoala la lumina lumânării" a luat bronzul în cadrul galei de premiere.

"Copiii pandemiei" a prezentat efectele dureroase ale închiderii şcolilor în România, în perioada pandemiei, şi a fost realizat de prezentatorii News Hour with CNN Sabrina Preda, Sergiu Cora şi o întreagă echipă Antena 3 formată din Paul Ciurari, Mihai Dină, Cătălin Onofrei, Dana Conerth, Diana Grădinaru, Lucian Antohi şi Florin Sarcea.

Documentarul "Şcoala la lumina lumânării", proiect realizat de colegii noştri Cătălin Onofrei, Dana Conerth și Mihnea Antonescu, a primit bronzul la categoria News: Reports/Features Special Report. Reportajul surprinde drama unora dintre miile de copii ai României, care trăiesc la ţară şi care au fost privaţi de educaţie în timpul pandemiei. Asta pentru că în România, 64% dintre elevi nu au tabletă, calculator sau telefon și au acces limitat la Internet. Iar statul, care trebuia să intervină, nu a făcut-o.

« Ce mare onoare să concurezi cu NBC, să concurezi cu Al Jazeera, cele mai mari nume. Felicitări din toată inima colegilor noştri. O super-onoare pentru postul nostru de televiziune. ", a precizat Mihai Gâdea, prezentator al emisiunii Sinteza Zilei şi CEO Antena 3.

Alegeri în Franța

Emmanuel Macron a fost reales preşedinte al Franţei, iar Antena 3, prin trimişii săi speciali, a acoperit ambele tururi de scrutin.

Maria Coman, Sabrina Preda şi Sergiu Cora au urmărit îndeaproape toate evenimentele, precum şi reacțiile tuturor celor implicați.

Mădălina Mihalache – pe Drumul Crucii, în exclusivitate pentru Antena 3

De Paste, Antena 3 a transmis live din locurile sacre ale creştinilor. În Vinerea Patimilor, Mădălina Mihalache a mers pe urmele pelerinilor care, după o pauza de doi ani, au putut să vină în Ţara Sfântă pentru a reface drumul lui Iisus spre Golgota, de la Duminica Floriilor până la coborârea Luminii sfinte de Inviere a sa.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close