Antena 3 Actualitate Media Noaptea Agențiilor are loc anul acesta simultan în 6 orașe

Noaptea Agențiilor are loc anul acesta simultan în 6 orașe

11 Mar 2015   •   17:23
Noaptea Agențiilor are loc anul acesta simultan în 6 orașe

A șasea ediție Noaptea Agențiilor va avea loc pe 2 aprilie în București, Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. 32 de agenții de comunicare s-au înscris în maratonul nocturn al creativilor.

Noua temă de anul acesta este Work & Play. Participanții sunt provocați să-și arate cele două fețe ale activității lor de zi cu zi: ce fac, pentru cine fac și cum o fac, dar și cum se distrează ȋn agenție. Toate companiile participante trebuie să organizeze un eveniment ȋn care să integreze tema ediției, însă integrată și redată ȋntr-o manieră proprie ȋn evenimentul organizat pe 2 aprilie.

Pentru al doilea an consecutiv, harta Nopții Agențiilor a depășit granițele Bucureștiului. Dacă anul trecut au participat alte patru orașe, în 2015 s-au alăturat și orașele Brașov și Cluj.

Agențiile care invită pasionații de comunicare în vizită sunt 2Parale, 4 ACE-pr&publicity, CENTRADE, DDB Romania, Conversion, ERKA Synergy Communication, Infinit Solutions Agency, Kubis, McCann Erickson Bucharest, Nuevo, Papaya Advertising, pastel, Propaganda, Roddia Concept, SCG-Smart Corporation Group și Talentivity din București, 3S Studio, FIRESTARTER, High Contrast și The Pharmacy din Brașov, AMM Design, PR&More, Vitrina Advertising din Cluj, Boomerang, innerpride, September din Iași, Bizmart, Communications MEDIA și Sapient Creative din Oradea, ADwiser, Celmaitare și Electronic Resistance & Kape Illustration din Timișoara.

The Institute este atât fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, cât și organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO.

Noaptea Agențiilor este un eveniment care ȋși propune să promoveze creativitatea românească, să faciliteze socializarea ȋn rândul celor pasionați de comunicare. Inițiativa acestui eveniment a venit din convingerea că și comunicarea este o artă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close