Antena 3 CNN Actualitate Media Oprah revine pe micile ecrane: Pregăteşte un nou show pentru a resuscita audienţa televiziunii sale

Oprah revine pe micile ecrane: Pregăteşte un nou show pentru a resuscita audienţa televiziunii sale

Oprah revine pe micile ecrane: Pregăteşte un nou show pentru a resuscita audienţa televiziunii sale
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
20 Noi 2011   •   16:58

Oprah Winfrey, "regina talk show-urilor" în vârstă de 57 de ani, se va întoarce pe micile ecrane ale telespectatorilor americani cu un nou show numit "Oprah's Next Chapter". Emisiunea va fi difuzată pe reţeaua de televiziune Oprah Winfrey Network (OWN) şi are  scopul de a resuscita audienţa televiziunii aflată în dificultate, relatează Daily Mail.
   
Show-ul, ce va avea o durată de două ore, va cuprinde interviuri cu celebrităţi, realizate în propriile lor case.
   
În prima ediţie a emisiunii, Oprah Winfrey se va întâlni cu Steven Tyler, solist al trupei Aerosmith şi membru în juriul celebrei emisiuni "American Idol", şi cu familia acestuia, în casa lor din New Hampshire.

Tyler va vorbi despre dependenţa de droguri, despre viaţa lui privată, dar şi despre rolul său în show-ul "American Idol".


   
Ultima ediţie a emisiunii care a făcut-o celebră pe Oprah, "The Oprah Winfrey Show", a fost difuzată pe 25 mai, la 25 de ani de la lansare.

În momentul retragerii sale, Oprah Winfrey a spus că rolul său în cadrul reţelei de televiziune OWN, pe care a lansat-o în parteneriat cu Discovery Communications, va fi să stea în spatele camerelor de filmat.
   
Însă lucrurile nu au mers conform planului. Audienţele înregistrate de reţeaua OWN, lansată în 1 ianuarie 2011, au fost atât de mici încât Oprah va trebui să revină în faţa camerelor de filmat.
   
Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011.  Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell, Ryan şi Tatum O'Neal, Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn sunt câteva dintre starurile care vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.



×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey Julia Roberts
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close