Antena 3 CNN Actualitate Media Povestea incredibilă a unui român care a fost călcat în picioare de trei „şmecheri”, în această seară, la Sinteza Zilei

Povestea incredibilă a unui român care a fost călcat în picioare de trei „şmecheri”, în această seară, la Sinteza Zilei

Povestea incredibilă a unui român care a fost călcat în picioare de trei „şmecheri”, în această seară, la Sinteza Zilei
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2011   •   18:35
În această seară, într-o ediţie specială Sinteza Zilei, Mihai Gâdea vă prezintă noi dovezi şi noi cazuri care demonstrează că trăim într-un stat mafiot. Aflaţi, în exclusivitate, povestea incredibilă a unui român care a fost călcat în picioare de trei „şmecheri” şi a pierdut un ochi, are multiple fracturi, iar cei trei agresori nu au păţit nimic.

Aflaţi, tot în această seară, cum un politican îşi protejează fiul din cauza căruia un poliţist se află între viaţă şi moarte.

În partea a doua a emisiunii, Mihai Gâdea îl are ca invitat pe autorul celui mai renumit show de comedie din România. Mihai Bendeac, actorul care i-a întruchipat pe Traian Băsescu, Ion Iliescu, Mircea Badea, Florin Piersic şi mulţi alţii, vine în această seară într-un dialog cu Mihai Gâdea.

Sinteza Zilei, astăzi, de la ora 21.45, la Antena 3.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu Mihai Gâdea şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/sinteza_zilei/
 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close