Antena 3 CNN Actualitate Media Reacția Gabrielei Firea, după ce numele său apare în ”serialul” Secureanu de pe tolo.ro. Ce spun jurnaliștii

Reacția Gabrielei Firea, după ce numele său apare în ”serialul” Secureanu de pe tolo.ro. Ce spun jurnaliștii

Reacția Gabrielei Firea, după ce numele său apare în ”serialul” Secureanu de pe tolo.ro. Ce spun jurnaliștii
14 Dec 2016   •   13:56

Gabriela Firea ia în calcul o acțiune în justiție, după ce numele său a apărut, tangențial, într-un episod al dezvăluirilor publicate pe tolo.ro, privindu-l pe Florin Secureanu.

”In legatura cu articolul din gsp.ro, declar urmatoarele: Sunt dezamagita ca cetatean si fost jurnalist, de modul in care poti aduce prejudicii de imagine unei persoane, fara sa o acuzi de nimic concret – pentru ca nici nu imi este imputabil nimic -, dar totusi sa ii amesteci numele in tot felul de presupuse scheme ilegale sau la limita legii. Nu am nici cea mai vaga legatura cu acestea, dar am un mare pacat: am o pozitie de mare responsabilitate si vizibilitate, prin votul bucurestenilor, iar numele meu este oricum notoriu, motive suficiente pentru a creste tirajul unui ziar sau numarul de accesari pe online, prin simpla invocare a numelui meu, chiar daca acest lucru se face fara probe si la a saptea relatare. Daca aceasta campanie de vadita incercare de defaimare a mea nu va inceta, imi rezerv dreptul de a ma apara in justitie” spune Gabriela Firea într-un comunicat.

Nu a întârziat să apară nici reacția echipei tolo.ro, care anunță că ”investigația va continua și vom publica toate numele și faptele relevante, vorba unui ziar mult mai cunoscut, ”fără teamă și fără favoruri”.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close