Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 15 noiembrie: Reţeta lui Truică: 2 milioane de euro din vânzarea bunurilor statului

Revista presei - 15 noiembrie: Reţeta lui Truică: 2 milioane de euro din vânzarea bunurilor statului

Revista presei - 15 noiembrie: Reţeta lui Truică: 2 milioane de euro din vânzarea bunurilor statului
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    15 Noi 2011   •   10:27
România liberă: Reţeta lui Truică: 2 milioane de euro din vânzarea bunurilor statului. O parte din averea spectaculoasă a omului de afaceri Remus Truică se bazează pe tranzacţii imobiliare incredibile, făcute cu bunurile statului, prin complicitatea unor instituţii precum Guvernul României sau Consiliul Local Snagov. Una dintre aceste afaceri i-a adus lui Truică, fără nici un efort, aproape 2 milioane de euro în cinci luni.

Gândul: Baronii PDL i-au cerut lui Boc acces direct la buget. Frunzăverde: "Am ajuns mai rău decât pe vremea lui Năstase". EXCLUSIV. Împărţirea banilor pe care Guvernul îi va aloca anul viitor reactivează disputele în PDL. Liderii cu greutate în partid îl presează pe premierul Boc să dea drumul sumelor pe care aceştia le-au promis primarilor şi chiar să regândească modul în care fondurile ajung la aleşii locali.

Fin.ro
: Cum se preia un aeroport românesc la preţ de garsonieră. Dat afară de ministrul Radu Berceanu la mijlocul lui 2009, fostul director al Autorităţii Aeronautice Civile Adrian Vasilache, împreună cu Dorin Ivaşcu, preşedintele Asociaţiei Române a Operatorilor Privaţi din Aviaţie, este aproape de a pune mâna definitiv pe aerodromul militar din comuna Alexeni, judeţul Ialomiţa. Preţul plătit de firma Regional Air Services către Ministerul Justiţiei, proprietarul aeroportului, este de 1.000 de lei/ha pe an. Suprafaţa totală este de aproximativ 200 de hectare, iar tariful total ar fi de aproximativ 50.000 de euro.

Jurnalul naţional: Bucureşti, capitala europeană a divorţurilor. Sejururile „anti-matrimoniale” în România, la mare vogă în Italia. Agenţiile de turism organizează sejururi speciale „anti-matrimoniale” în România, destinate europenilor care îşi doresc un divorţ fără bătăi de cap – rapid şi ieftin. Aproape 3.000 de cupluri din Italia au călătorit anul acesta în România, cu scopul de a divoţa. Dacă destinaţia numărul unu pentru americanii ce vor să divorţeze (ca şi pentru cei care vor să se căsătorească) este Las Vegas, capitala europeană în materie pare să fie Bucureşti.

Ring: Comasarea alegerilor? "Poate doar într-o dictatură, în democraţie în niciun caz". Comasarea alegerilor a devenit un subiect extrem de disputat în ultima vreme. Până în acest moment, nimeni nu este lămurit cum vrea puterea să facă acest lucru: prin asumarea răspunderii, referendum în ianuarie sau schimbarea Legii administraţiei. Citiţi în continuare de ce ţine morţiş PDL să comaseze alegerile.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close