Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 21 noiembrie: Plângăcioşii din Poliţie îl enervează pe Liviu Popa!

Revista presei - 21 noiembrie: Plângăcioşii din Poliţie îl enervează pe Liviu Popa!

Revista presei - 21 noiembrie: Plângăcioşii din Poliţie îl enervează pe Liviu Popa!
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Noi 2011   •   09:06
Jurnalul: Plângăcioşii din Poliţie îl enervează pe Liviu Popa! Din Jurnalul Naţional aflăm că şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, îşi atacă din nou subalternii. Acesta îi numeşte "plângăcioşi" pe poliţiştii care se vaită că nu au benzină ca să plece în misiuni. Liviu Popa a găsit şi rezolvarea problemei: vrea să îi pună pe poliţişti să jure cu mâna pe inimă că au folosit corect resursele.

Ring: Stolojan despre îngheţarea pensiilor: „Bugetul are bani - că vrem să îi dăm la investiţii, este o decizie politică”. Într-un interviu acordat ziarului Ring, europarlamentarul PDL Theodor Stolojan analizează situaţia din România. Referindu-se la controversata afirmaţie a preşedintelui Traian Băsescu privind îngheţarea pensiilor, fostul prim-ministru afirmă că o eventuală majorare a pensiilor şi a salariilor bugetarilor nu ar ajuta economia pentru că ar însemna o creştere a consumului în detrimentul investiţiilor.

Cotidianul:Năucitor. Cum justifică secretarul general al Guvernului afacerile cu RA-APPS: soţul nu îmi este rudă. Cotidianul preia în ediţia de azi declaraţia halucinantă a secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu. Acuzată că şi-a ajutat întreaga familie ca să facă afaceri cu RA-APPS, instituţie pe care o conduce, aceasta a spus ca nu există niciun conflict de interese pentru ca soţul şi copiii lui din altă căsătorie nu îi sunt rude.

Daily Business
: Ce facem cu averea statului: Merită să o scoatem la vânzare? Jurnaliştii de la Daily Business ne informează că, împinse de la spate de FMI, autorităţile sunt tot mai decise să vândă tot ce pot din averea statului, pentru a face rost de bani. Analiştii economici afirmă că în actualul context economic, vânzarea reprezintă o alternativă. Mai trebuie însă să existe şi cumpărători. Care întârzie să apară.

România Liberă: Francezii, îngrijoraţi de calitatea străinilor care fac medicină în România. Din România Liberă aflăm că autorităţile din Hexagon doresc impunerea unui sistem de examinare pentru absolvenţii din ţara noastră. Aceştia sunt îngrijoraţi că, deşi condiţiile de studiu în facultăţile de medicină româneşti sunt foarte bune, faptul că acestea nu au un sistem de selecţie pentru studenţii străini este şocant! Potrivit profesorului Ioan Figan, cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu" din Cluj, studenţii străini sunt admişi pe baza unui dosar.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close