Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 22 noiembrie: Clanurile generalilor au scăpat de marea restructurare a lui Igaş

Revista presei - 22 noiembrie: Clanurile generalilor au scăpat de marea restructurare a lui Igaş

Revista presei - 22 noiembrie: Clanurile generalilor au scăpat de marea restructurare a lui Igaş
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Noi 2011   •   10:20
Adevărul: Clanurile generalilor au scăpat de marea restructurare a lui Igaş. Din Adevărul aflăm cum se face reforma la Ministerul de Interne. Traian Igaş spunea că restructurarea este necesară pentru că există peste 30.000 de  angajaţi pe pile. După restructurare, toate rudele chestorilor au rămas pe funcţii iar în articolul de azi găsim şi câteva exemple concludente.

Puterea: Şef la Drumuri Mehedinţi, milionar din asfaltări. Puterea ne spune cât de bine e să fii director în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Un astfel de şef, care în acelaşi timp este şi patron de firmă de construcţii, a câştigat peste 11 milioane de euro din contracte cu instituţia pe care o conduce.

Ghimpele: Şeful ANAF sare la gâtul lui Victor Ponta: “A primit 300 000 de dolari de la Sorin Ovidiu Vântu”. Din Ghimpele aflăm că Sorin Blejnar iese la atac iar victima este Victor Ponta. Şeful ANAF spune că actualul preşedinte al PSD ar fi primit 300.000 de euro de la Sorin Ovidiu Vântu. Ponta mai este acuzat şi că ar avea o atitudine ostilă faţă de ANAF doar pentru că instituţia ar fi declanşat o anchetă asupra finanţelor lui.

Jurnalul Naţional: Cu cât sunt recompensate cele cinci sute de glorii sportive ale României. Din Jurnalul Naţional aflăm că sportivii români medaliaţi, sunt recompensaţi cu sume brute cuprinse între 2.060 şi 7.800 de RON lunar, în funcţie de performanţele obţinute în carieră. Jurnalul Naţional a decis să publice lista completă a rentelor viagere, cu menţiunea că aceasta corespunde anului trecut, 2010.

Daily Business: Cum încearcă şoferii să păcălească asiguratorii. De la minciuni nevinovate, la cascadori plătiţi să le facă praf maşinile. Din Daily Business aflăm că numărul tentativelor de fraudă pe piaţa asigurărilor a cunoscut o creştere importantă după apariţia crizei, în condiţiile în care este mai avantajos să "vinzi" maşina către asigurator decât unei alte persoane. Totodată, companiile au devenit mai vigilente şi analizează cu atenţie aceste cazuri.

Wall Street: Cele mai neinspirate 25 de parole: “Parola” sau “abc123”, pe listă. Jurnaliştii de la Wall Street ne prezintă o listă a celor mai neinspirate parole din lume. Astfel, aflăm că “Password” este mai nesigură chiar decât “123456”, şi nici “Passw0rd” (cu “zero”) nu este prea sigură, ea situându-se pe locul 18 în lista realizată, anual, de SplashData.


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close