Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei te invită să laşi un mesaj pentru Regele Mihai, la aniversarea a 90 de ani de viaţă

Sinteza Zilei te invită să laşi un mesaj pentru Regele Mihai, la aniversarea a 90 de ani de viaţă

Sinteza Zilei te invită să laşi un mesaj pentru Regele Mihai, la aniversarea a 90 de ani de viaţă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    24 Oct 2011   •   23:35

În data 25 octombrie, Regele Mihai va împlini vârsta de 90 de ani, vârstă care îl transformă în cel mai longeviv rege din toate timpurile.

Regele Mihai va susţine cu această ocazie un discurs în plenul Parlamentului.

Aniversarea regelui va reuni familii regale şi politicieni de seamă din Europa şi Asia. Printre invitaţi se numără regele şi regina Suediei, Carl Gustaf şi Silvia, regina Sofia a Spaniei, ministrul de Externe al Cehiei şi membrii ai unor familii regale din Asia.

Mihai Gâdea a anunţat, în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei" că Antena 3 nu încearcă să facă mai mult decât ar trebui în orice ţară civilizată pentru un astfel de eveniment. Suntem singura ţară din lume care poate aniversa ziua de naştere a unui fost şef de stat din timpul celui de-al doilea război mondial.

Antena 3 le propune celor care doresc să transmită un mesaj Măriei Sale cu ocazia acestui eveniment, să folosească pagina de Facebook a emisiunii "Sinteza Zilei".

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close