Antena 3 CNN Actualitate Media Continuă propoziţia "Sunt român pentru că", provocare lansată de Antena 3 de Ziua Naţională a României

Continuă propoziţia "Sunt român pentru că", provocare lansată de Antena 3 de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, miercuri, 1 decembrie 2021, Antena 3 lansează provocarea "Sunt român pentru că" în care românii sunt invitaţi să continue propoziţia cu acele lucruri care ne definesc.

Continuă propoziţia "Sunt român pentru că", provocare lansată de Antena 3 de Ziua Naţională a României
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    25 Noi 2021   •   21:16

Antena 3 a lansat provocarea "Sunt român pentru că", o provocare la care vă aşteptăm să participaţi. Metoda este simplă. Filmaţi-vă în timp ce continuaţi propoziţia "Sunt român pentru că" şi apoi trimiteţi clipul video pe numărul de WhatsApp al Antena 3 - 0744.882.200.

Fie că "ne trage curentul", fie că mâncăm mici şi fasole atunci când sărbătorim, există numeroase alte lucruri prin care putem spune că suntem români.

Cele mai inedite, emoţionante şi amuzante răspunsuri vor fi publicate la TV, de Ziua Naţională a României, dar şi pe site-ul antena3.ro, pe Facebook, Instagram şi YouTube.

Aceeaşi provocare am lansat-o şi politicienilor români, iar răspunsurile lor le veţi putea urmări la Antena 3, miercuri, 1 Decembrie, de Ziua Naţională.

Aşadar, începând de astăzi, şi până miercuri, 1 decembrie 2021, aşteptăm filmările voastre cu răspunsurile cele mai inedite despre ce ne defineşte ca români.

Spectacol şi emoţie, de Ziua Naţională a României, la Antena 3. Cooking show, reportaje cu români geniali şi români ce nu vor fi uitaţi, dar şi provocarea "Sunt român pentru că"

×
Subiecte în articol: Antena 3 Sunt român pentru că
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close