Antena 3 CNN Actualitate Media Work and Play la viitoarea Noapte a Agenţiilor

Work and Play la viitoarea Noapte a Agenţiilor

Work and Play la viitoarea Noapte a Agenţiilor
09 Feb 2015   •   17:35
The Institute organizează pe 2 aprilie cea de-a șasea ediție Noaptea Agențiilor. Înscrierile au loc până pe 5 martie, pe site-ul dedicat evenimentului, www.noapteaagentiilor.ro.

Proiectul face parte din Nopțile Industriilor Creative, marca The Institute, a cărei misiune este să descopere, să promoveze și să inspire potențialul creativ românesc. Seria aceasta va include în 2015 și evenimente nocturne dedicate domeniilor arhitectură și fashion.

În cadrul evenimentului Noaptea Agențiilor, companiile de advertising, PR, full-service, online, interactive sau agenţiile de media invită pasionați ai comunicării să le treacă pragul pentru a le cunoaște din interior, într-un cadru informal și relaxat.

Tema ediției de anul acesta este Work & Play. Participanții primesc provocarea de a arăta cele două fețe ale activității lor de zi cu zi prin îmbinarea muncii cu foarte mult fun. Pentru a fi un adevărat exercițiu de imaginație pentru vizitatori, agențiile vor trebui să prezinte proiecte, mecanisme de lucru combinate cu modalități de recreere care să integreze tema ediției de anul acesta.

Pentru al doilea an la rând, The Institute oferă posibilitatea de participare agențiilor din toată țara. Condiția de includere a unui nou oraș pe harta ediției 2015 este să se înscrie minim trei agenții. Ȋn 2014 au fost organizate simultan petreceri și evenimente ȋn 36 de companii din București, Oradea, Timișoara, Iași, dar și Chișinău.

Mai multe despre ce evenimente au avut loc la ultimele ediţii, dar şi despre regulamentul de participare, găsiţi pe www.noapteaagenţiilor.ro şi pe www.facebook.com/institute.ro

The Institute este atât fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, cât și organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO.

Noaptea Agențiilor este un eveniment care ȋși propune să promoveze creativitatea românească, să faciliteze socializarea ȋn rândul celor pasionați de comunicare. Inițiativa acestui eveniment a venit din convingerea că și comunicarea este o artă.

The Institute reprezintă ecosistemul industriilor creative. Inițiază și organizează evenimente și aduce împreună antreprenorii, profesioniștii și publicul acestor industrii din România. Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.

Pentru idei, recomandări sau orice alte proiecte, scrie-ne la [email protected]


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close