Antena 3 Actualitate Medicul care ar fi fost şantajat de Oana Zăvoranu: Cineva i-a luat minţile. Am reclamat-o pentru comportamentul neloial şi obraznic

Medicul care ar fi fost şantajat de Oana Zăvoranu: Cineva i-a luat minţile. Am reclamat-o pentru comportamentul neloial şi obraznic

23 Mai 2014   •   11:44

"După 14 ani de bună prietenie, Oana s-a întors cu nişte pretenţii nefondate pentru care eu m-am dus la poliţie", a afirmat medicul estetician care ar fi fost şantajat de Oana Zăvoranu, în ediţia de vineri a emisiunii "Se întâmplă în România".

Marek Vâlcu a comentat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, informaţiile apărute în presă cu privire la ancheta deschisă pe numele vedetei de televiziune, după ce ar fi încercat să obţină 10.000 de euro de la medicul care a operat-o în trecut.

"Eu am operat-o de mai multe ori. Nu au fost niciun fel de probleme. Ultima operaţie e la o distanţă de 3 ani şi o lună", a afirmat medicul Vâlcu, care exclude varianta unei eventuale despăgubiri sau reclamaţii.

"Cineva i-a luat minţile. După 14 ani de bună prietenie, s-a întors cu nişte pretenţii nefondate pentru care eu m-am dus la poliţie şi am anunţat organele abilitate în acest sens să ia o atitudine. (...) Am reclamat-o pentru comportamentul neloial şi obraznic", a mai spus medicul estetician Marek Vâlcu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close