Antena 3 CNN Actualitate Cele două produse pe care nu trebuie să le folosești niciodată în vacanță! Un fost manager de hotel rupe tăcerea

Cele două produse pe care nu trebuie să le folosești niciodată în vacanță! Un fost manager de hotel rupe tăcerea

Un fost manager de hotel a dezvăluit câteva dintre lucrurile șocante la care trebuie să fii atent în următoarea vacanță.

Cele două produse pe care nu trebuie să le folosești niciodată în vacanță! Un fost manager de hotel rupe tăcerea
Sursa foto: Pexels
de Laura Dinu    |    03 Aug 2023   •   16:00

Într-o serie de clipuri pe TikTok, Melissa Hanks, din San Antonio, Texas, a oferit câteva ponturi cu privire la cazarea la hotel. Aceasta a explicat care sunt lucrurile pe care le verifică întotdeauna în momentul în care merge într-o vacanță.

În primul rând, cum ajunge în cameră, se asigură că filtrele aparatului de aer condiționat sunt curate. Și verifică salteaua de ploșnițe.

În clipul video, femeia arată spre cearșaful de pe pat despre care spune: „îmi pare rău să vă spun că nu se spală de fiecare dată când cineva stă într-un hotel”.

În ceea ce privește paharele, Mellisa susține că preferă paharele de hârtie, ambalate individual, în detrimentul paharelor de sticlă, deoarece acestea nu sunt spălate întotdeauna corespunzător.

De asemenea, ea a declarat că nu folosește niciodată recipientul pentru gheață, deoarece „oamenii îl folosesc pentru lucruri la care nici nu vrei să te gândești”. 

@melly_creations #answer to @seannicole6 Check out this video on how to properly look for bed bugs?@Melly #bedbugs #advice #vacationstays #hoteladvice ♬ Au Revoir - Sweet After Tears

Fostul manager de hotel a vorbit, de asemenea, despre mic dejunul servit de hotel. De exemplu, culoarea închisă a omletei vorbește despre faptul că a stat ceva vreme acolo.

Mai mult decât atât, Melissa recomandă ca micul dejun să fie luat în maximum 30 de minute după deschidere, pentru ca mâncarea să fie proaspătă.

Totodată, fostul manager de hotel a explicat și care sunt produsele de care trebuie să te ferești într-un hotel. Este vorba despre cele gratuite, precum gelul de duș și șamponul, despre care atrage atenția că ar trebui folosite doar dacă sunt sigilate.

Ea susține că a găsit fluide corporale în sticlele reutilizabile de șampon și gel de duș, scrie DailyMail.com.

@melly_creations Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won't use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282

×
Subiecte în articol: hotel
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close