Antena 3 CNN Actualitate Membru al clanului Clămparu - pus în libertate

Membru al clanului Clămparu - pus în libertate

Membru al clanului Clămparu - pus în libertate
18 Apr 2007   •   10:46

Unul din membrii clanului Clămparu, Cristian Cioflan, a fost pus în libertate, miercuri, după 3 ani de arest preventiv, iar ceilalţi 6 acuzaţi în dosarul privind traficul de persoane rămân după gratii încă două luni.

?În privinţa lui Cioflan Cristian s-a decis revocarea măsurii de arest preventiv. Cioflan Cristian este din oraşul sibian Cisnădie şi are interdicţie să părăsească ţara. De asemenea, nu are voie să se apropie de victime. Parchetul are drept de recurs la decizia luată de judecător în termen de 24 de ore. Dacă Parchetul face recurs, atunci decizia finală se va lua la Curtea de Apel Alba Iulia?, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu, Laura Popa.

Cristian Cioflan a stat în arestul Aiud trei ani, alături de alţi şase membri ai clanului Clămparu. El susţine că va da în judecată statul român pentru anii petrecuţi după gratii. Unul din avocaţii Clămparilor a menţionat că urmează punerea în libertate şi a lui Cornel Popeanu, ?împotriva căruia nu există nici un fel de dovezi că ar fi vinovat?.

Cei şapte ?Clămpari? - Constantin Ovidiu Pop, Marian Stanciu, Vilmoş Şamu, Cristian Cioflan, Valentin Ciufu, Cornel Popeanu şi Dan Mihăilă - sunt judecaţi pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Ioan Clămparu, ;eful clanului, este acuzat şi de constituirea unui grup infracţional organizat şi dat în urmărire internaţională după ce a plecat din România în martie 2003.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close