Antena 3 CNN Actualitate Mesajul hackerilor de la Anonymous către ruşi: "Doar voi puteţi încheia paşnic acest conflict!''

Mesajul hackerilor de la Anonymous către ruşi: "Doar voi puteţi încheia paşnic acest conflict!''

Hackerii de la Anonymous îi îndeamnă la răzvrătire şi le cer rușilor să-l înlăture de la putere pe Vladimir Putin, pentru a opri războiul din Ucraina.

Mesajul hackerilor de la Anonymous către ruşi: "Doar voi puteţi încheia paşnic acest conflict!''
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2022   •   22:33

După ce au declarat război cibernetic Rusiei, grupul de hackeri Anonymus vin cu un nou mesaj, de această dată, către poporul condus de Vladimir Putin.

"Salutări, cetăţeni ai Rusiei! Sunteţi captivi dincolo de cortina de fier a propagandei, iar guvernul vostru încearcă să vă împiedice să luaţi parte la conversaţia internaţională, de frica a ceea ce aţi putea afla.

Am fost informaţi că evenimentele globale au fost foarte puţin mediatizate în mass media rusă, în pofida faptului că Rusia este în centrul unei crize globale. Regimul lui Vladimir Putin a comis crime de război în timpul invaziei sale recente în Ucraina, ceea ce a provocat o criză a refugiaţilor şi nenumăraţi morţi.

Lumea nu vrea ca voi să suferiţi, dar, din nefericire, guvernele noastre ne tratează pe toţi ca pe nişte pioni în marele lor joc de şah, iar Putin a sacrifcat populaţia rusă.

În acest moment, cel mai pacifist mod în care s-ar putea termina acest conflict, ar fi ca poporul Rusiei să se răzvrătească împotriva lui Putin şi să îl înlăture de la putere. Vă susţinem şi vă vom oferi asistenţă cibernetică de-a lungul acestei frământări. Suntem Anonymous. Suntem Legiunea. Aşteptaţi-ne", au transmis membrii Anonymus pe contul oficial de Twitter.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close