Antena 3 CNN Actualitate Jandarmeria Română, mesaj de Sfântul Valentin: ”Dragostea e ca o misiune secretă. Te lovește când nu te aștepți” | Reacțiile internauților stârnesc hohote de râs

Jandarmeria Română, mesaj de Sfântul Valentin: ”Dragostea e ca o misiune secretă. Te lovește când nu te aștepți” | Reacțiile internauților stârnesc hohote de râs

Jandarmeria Română a transmis un mesaj pentru români, pe rețelele de socializare, de Sfântul Valentin. Reacțiile internauților la postarea respectivă fac toţi banii.

Jandarmeria Română, mesaj de Sfântul Valentin: ”Dragostea e ca o misiune secretă. Te lovește când nu te aștepți” | Reacțiile internauților stârnesc hohote de râs
Sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Română
de Roxana Mihăiescu    |    14 Feb 2024   •   16:52

Pe 14 februarie se sărbătorește Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiților), în întreaga lume.

Cu această ocazie, rețelele de socializare sunt pline cu fotografii în care zeci de cupluri celebrează iubire, iar urările și mesajele siropoase despre iubire sunt la ordinea zilei.

Unele dintre aceste urări sunt romantice, în timp ce altele sunt amuzante. Printre cei care au transmis astfel de mesaje se numără și Jandermia Română.

”Dragostea e ca o misiune secretă. Te lovește când nu te aștepți!”, este mesajul ironic transmis de instituție, pe rețelele de socializare.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii au catalogat postarea ca fiind amuzantă, dar în același timp adaptată vremurilor noastre.

”Excelentă ideea...este o cumincare fresh, adaptată vremurilor. Bravo!” /, ”Jandarmeria și dragostea!”, / 

”La fel ca și prostia”, / ”Dragostea e ca mascații, lovește când nu te aștepți și la adresa greșită...”, / 

”Foarte ingenios!!! Felicitări!!!”, sunt câteva dintre reacțiile românilor. 

×
Subiecte în articol: Valentine's Day mesaj Jandarmeria Romana
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close