Antena 3 Actualitate Mesajul lui Nicuşor Dan pentru bucureştenii care se spală "la ibric"

Mesajul lui Nicuşor Dan pentru bucureştenii care se spală "la ibric"

de Georgiana Adam    |    23 Iun 2022   •   16:34
Mesajul lui Nicuşor Dan pentru bucureştenii care se spală "la ibric"
Sursa foto: Antena 3

Primarul Bucureștiului, Nicuşor Dan, a vizitat, astăzi, şantierul din Şoseaua Olteniţei, unde se fac lucrări de modernizare a sistemului de termoficare. Primarul Capitalei a avut un mesaj pentru bucureştenii afectaţi de avariile din sistem.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, la începtului acestui an, că până la sfârşitul mandatului său, avariile din reţeaua de termoficare nu vor mai constitui o problemă sistemică.

Sute de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă până pe 3 iulie

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a anunţat că, începând din data de 14 iunie, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00, reprezentanţii companiei Acvatot SRL vor executa lucrări de primă urgenţă pentru înlocuirea conductelor de tur şi de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni.

Potrivit companiei, lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia străzilor Turnu Măgurele şi Democraţiei şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00.

”Lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur şi retur) cu diametrul de 1100 mm. Cu această ocazie va fi efectuată şi înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcţie metalică pentru a menţine siguranţa în exploatare din punct de vedere a dilatărilor reţelei de termoficare”, a transmis Termoenergetica.  

Mesajul lui Nicuşor Dan pentru bucureştenii care se spală "la ibric"

Nicuşor Dan a inspectat lucrările la o reţea de termoficare din Sectorul 4.

"Oamenii ăştia au fost anunţaţi că vor avea o lucrare de trei săptămâni, în care se schimbă conducta de apă caldă", a anunţat primarul general al Capitalei.

Termoenergetica oprește apa caldă până pe 3 iulie, pentru alte 290 de blocuri

Cu ocazia derulării acestor lucrări, echipele companiei vor efectua mai multe operaţiuni tot pentru menţinerea în siguranţă a exploatării acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur şi de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică) şi înlocuirea unor aerisiri şi a unor curbe de conductă şi înlocuirea unui alt cupon de ţeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldoviţa.

Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 290 de blocuri va fi sistată până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00. 

De asemenea, în această perioadă vor fi efectuate şi verificările hidraulice de etanşeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reşita, Giurgiului şi Bulevardul Brâncoveanu, transmite news.ro.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close