Antena 3 CNN Actualitate Mesajul acestui musulman a devenit viral pe Internet: "Să-i denunţăm pe radicali!" VIDEO

Mesajul acestui musulman a devenit viral pe Internet: "Să-i denunţăm pe radicali!" VIDEO

Mesajul acestui musulman a devenit viral pe Internet: "Să-i denunţăm pe radicali!" VIDEO
19 Noi 2015   •   19:34

Un musulman francez a postat pe internet un clip în care le cere confraților săi din Franța să-i găsească și să-i denunțe pe acei "impostori care se dau drept musulmani și ucid oameni". Apelul a avut peste un milion de vizionări pe Facebook în doar 15 ore a avut, relatează EFE.

"Nu autoritățile trebuie să se ocupe de ei (...) noi, musulmanii care mergem la moschee (...) noi, care reprezentăm valorile Republicii. Ne revine nouă, musulmanilor, datoria de a-i găsi pe acești nenorociți. Noi trebuie să-i denunțăm autorităților", se arată în clipul filmat cu telefonul mobil.

Identitatea autorului clipului (youtu.be/fkD_XuQJw3g) nu a fost făcută publică, dar s-a popularizat datorită postării pe Facebook de o persoană identificată drept Akim Bouchmella.

"Sunt sătul să văd toate aceste atentate", spune bărbatul care se exprimă din interiorul unei mașini și care subliniază "intrăm într-un război civil, un război ideologic".

"Soluția poate veni doar de la noi, musulmanii. Din păcate, radicalii frecventează aceleași lăcașuri de cult ca și noi, așa că ne revine nouă, musulmanilor din Franța, care recunoaștem valorile Republicii și ale islamului, sarcina de a ne ocupa de ei", tranșează el.

 

 
Il a tout dit !!!

Posted by Akim Bouchmella on 18 Noiembrie 2015

×
Subiecte în articol: viral musulmani Atentat terorist Paris
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close