Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Mircea Badea, după ce s-a întâlnit la mall cu denunţătorul Nelu Iordache: Bre, nici nu am vorbit cu tine!

Mesajul lui Mircea Badea, după ce s-a întâlnit la mall cu denunţătorul Nelu Iordache: Bre, nici nu am vorbit cu tine!

Mesajul lui Mircea Badea, după ce s-a întâlnit la mall cu denunţătorul Nelu Iordache: Bre, nici nu am vorbit cu tine!
14 Mai 2015   •   00:08

Mircea Badea a povestit, în pasa ediţiei de miercuri a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", cum a reacţionat în momentul în care s-a întâlnit la mall cu Nelu Iordache, denunţătorul "care a scris mai mult decât "Fraţii Jderi" (se referă la Mihail Sadoveanu, autorul romanului "Fraţii Jderi").

"Prietene, am făcut exact ce am făcut când am văzut-o pe Kovesi intrând pe stadionul unde alergam eu. Prietene, am plecat instant. M-am gândit: Clar, deci ăsta poate spune acuma că, respirând acelaşi "aer mall-ar", i-am creat o stare de teamă şi l-am şantajat la mall", a spus amuzat Mircea Badea.

Drept urmare, Badea precizează în emisiune că vrea să îi transmită lui Nelu Iordache următorul mesaj: "Bre, nici nu am vorbit cu tine. M-am uitat la tine şi după aia am plecat".

Badea continuă şi cu un mesaj pentru cei de la SRI: "Nu mi-a zis, bre, Nelu Iordache nimic. Staţi liniştiţi, staţi flexaţi, relaxaţi. Apăraţi statul de drept în continuare pentru că faceţi o treabă extraordinară".


×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close