x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum iese un șofer dintr-o parcare cu barieră. Imaginile cu incidentul au fost postate pe Facebook

de A.M.P   •   13 Ian 2016   •   22:46
Cum iese un șofer dintr-o parcare cu barieră. Imaginile cu incidentul au fost postate pe Facebook 482
Foto:facebook.com/livius.dugaci
Un șofer a distrus bariera de la ieșirea din parcarea Consiliului Județean Timiș. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum șoferul  oprește în dreptul barierei, coboară din mașina și încearca să o ridice cu mâinile. Nu reușeste, așa ca o împinge cu toată forța.

„Priviți și vă minunați. Atitudinea unui cetățean din Timișoara, care se comportă că un ”Bizon” într-o parcare privată a Cons.Jud.Timiș. ”Felicitările și masa” le așteptăm după contabilizarea pagubelor. Apropos, pentru cine îl cunoaște după plăcuța de înmatriculare a ”bolidului gipan” sau după mutră, să-l anunțe să-și vadă isprava. Urmăriți ce se întâmplă după ora 15:55:01.Numărul TM-11-*** o fi de la Bizon Mitocan Superior?”, a scris Livius Dugaci, cel care a postat filmuletul pe Facebook.

 
Priviți și vă minunați. Atitudinea unui cetățean din Timișoara, care se comportă că un ”Bizon” într-o parcare privată a Cons.Jud.Timiș. ”Felicitările și masa” le așteptăm după contabilizarea pagubelor. Apropos, pentru cine îl cunoaște după plăcuța de înmatriculare a ”bolidului gipan” sau după mutră, să-l anunțe să-și vadă isprava. Urmăriți ce se întâmplă după ora 15:55:01.Numărul TM-11-BMS o fi de la Bizon Mitocan Superior?

Posted by Livius Dugaci on 12 Ianuarie 2016
sati