Antena 3 CNN Actualitate Mihai Voropchievici, previziunile astrale. Ce zodii vor avea noroc la bani săptămâna viitoare

Mihai Voropchievici, previziunile astrale. Ce zodii vor avea noroc la bani săptămâna viitoare

Mihai Voropchievici, previziunile astrale. Ce zodii vor avea noroc la bani săptămâna viitoare
07 Mai 2016   •   21:05

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la ''Adevăruri ascunse'' previziunile astrale pentru perioada 8 - 15 mai.

"Berbec - Poate să apară o schimbare de job. Blocajele dispar, dar după 9 mai. Ai noroc în cuplu, primează dragostea. Cei singuri pot găsi o nouă relație. Atenție la sănătate.

Taur - Energia e canalizată pe muncă. Vei oferi sprijin colegilor, ai în schimb susținerea șefilor. Inițiativele în dragoste au succes, stresul în schimb poate duce la tensiuni nervoase mari din cauza excesului de muncă. Ai nevoie de un pic de divertisment - poți face o investiție în confortul locuinței, dar atenție la bani. Carieră și sănătate - bine, dragoste - foarte bine, bani - satisfăcător.

Gemeni - Atenție la serviciu, nu te grăbi. Pot să apară tensiuni în cuplu. Atenție cum dialoghezi cu pertenerul. Plusul de energie conduce la probleme de sănătate, la neliniști, la agitație.  Poți obține bani mulți din colaborări sau din vânzarea unei case. Carieră, sănătate și bani - bine. Dragoste, mulțumitor, cu ceva tensiuni.

Rac - La muncă trebuie să-ți păstrezi autocontrolul, altfel vorbele tale îți vor aduce neajunsuri. Semnezi un contract bun cu ceva șansă. Orice tensiune în cuplu se rezolvă cu implicare în ceva ce vă place amândurora. Probleme de circulație periferică, tensiune sau probleme reumatice. După 10 mai, succes în negocieri și ceva bani suplimentari. Cariera - mulțumitor. Dragoste, sănătate și bani - bine.''

Continuarea, în VIDEO:

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici previziuni astrale
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close