Antena 3 CNN Actualitate Miniştrii Sănătăţii, Educaţiei şi Turismului s-au întâlnit cu autorităţile din Harghita şi Covasna

Miniştrii Sănătăţii, Educaţiei şi Turismului s-au întâlnit cu autorităţile din Harghita şi Covasna

Miniştrii Sănătăţii, Educaţiei şi Turismului s-au întâlnit cu autorităţile din Harghita şi Covasna
Sursa foto: Ecaterina Andronescu
27 Feb 2009   •   19:07

Trei dintre miniştrii Guvernului Boc au părăsit cabinetele de la Bucureşti pentru un turneu de vizite în teritoriu. Ministrul Sănătăţii, cel al Educaţiei şi cel al Turismului s-au întâlnit vineri la Sfântu Gheorghe cu autorităţile judeţene din Harghita şi Covasna. Întâlnirea a fost organizată în urma vizitei pe care a făcut-o acum două săptămâni, preşedintele Traian Băsescu.
Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, le-a promis covăsnenilor că va aloca fonduri pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul Judetean din Sfântu Gheorghe. Ministrul a anunţat de asemenea că va rezolva şi criza de personal medical din judeţ.
Profesorii din judeţele Harghita şi Covasna au discutat cu ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, despre starea infrastructurii şcolare din zonă, despre descentralizarea unităţilor de învâţământ, dar şi despre problemele specifice învăţământului local. Pe de altă parte, ministrul Turismului, Elena Udrea, intenţionează să dezvolte turismul balnear în zonă.
Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close