Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Internelor: Votarea se încheie la 23.00, cei aflaţi la acea oră în secţii îşi vor exercita dreptul

Ministrul Internelor: Votarea se încheie la 23.00, cei aflaţi la acea oră în secţii îşi vor exercita dreptul

Ministrul Internelor: Votarea se încheie la 23.00, cei aflaţi la acea oră în secţii îşi vor exercita dreptul
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Iul 2012   •   22:48

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a declarat că, în conformitate cu dispoziţiile legale, votarea la referendumul de duminică se va încheia la 23.00, iar cei aflaţi la acea oră în secţiile de votare îşi vor exercita dreptul.
   
Rus a mai spus că solicită tuturor celor implicaţi în desfăşurarea referendumului să respecte prevederile legale potrivit cărora votarea se încheie la ora 23.00.
   
Totodată, ministrul Administraţiei şi Internelor a făcut un apel la responsabilitate din partea clasei politice, astfel încât aceasta, prin declaraţiile pe care le face, să nu influenţeze climatul de linişte şi ordine publică.
     
Filialele Prahova ale PSD şi PNL solicită Biroului Electoral Judeţean (BEJ) şi Biroului Electoral Central (BEC) prelungirea cu o oră a programului pentru referendum, invocând faptul că duminică a fost caniculă, situaţie care poate fi considerată, conform legii, excepţională.
   
PSD şi PNL Prahova au depus la Biroul Electoral Judeţean Prahova şi Biroul Electoral Central solicitări prin care cer prelungirea cu o oră a orarului de votare la referendum, a declarat corespondentului MEDIAFAX co-preşedintele USL Prahova, lider al filialei PSD , Mircea Cosma.
   
Solicitările de prelungire a orarului sunt întemeiate pe faptul că duminică a fost o zi caniculară, iar aceasta poate fi considerată, conform legii, si


×
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close