Antena 3 CNN Actualitate O fată de 15 ani, din Otopeni, a dispărut la scurt timp după ce tatăl ei a lăsat-o în drum spre şcoală

O fată de 15 ani, din Otopeni, a dispărut la scurt timp după ce tatăl ei a lăsat-o în drum spre şcoală

O minoră de 15 ani este căutată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, după ce a plecat la școală, din orașul Otopeni, și nu s-a mai întors.

O fată de 15 ani, din Otopeni, a dispărut la scurt timp după ce tatăl ei a lăsat-o în drum spre şcoală
de Gabriel Dano    |    27 Noi 2021   •   11:43

Părinții au fost cei care au alertat polițiștii. Tatăl le-a spus oamenilor legii că în urmă cu câteva ore a lăsat-o în stația STB Otopeni, de pe DN1, pentru a merge la școală, în București, unde avea cursuri până la ora 14:00.

Fata nu a mai ajuns la școală și nici ulterior, la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, aproximativ 63 kg, constituție atletică, păr șaten, ochii căprui, ten alb, poartă aparat dentar, prezintă pe frunte o aluniță.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu blugi albaștri, geacă de de culoare neagră, lucioasă, cu guler de blană și încălțată cu adidași tip gheată de culoare alb cu roz.

Persoanele care dețin date sau informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE 20.30. "În urma activităților specifice desfășurate de polițiști ilfoveni și a relaționării cu polițiștii din Vrancea, minora a fost găsită într-un sat, din județul Vrancea.

Din primele verificări a rezultat faptul că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni de la data sesizării dispariției, urmând să fie internată într-un centru de primire minori al DGASPC, din Vrancea, până la stabilirea situației de fapt și de drept.

Reamintim faptul că la data de 26 noiembrie a.c. în jurul orei 19:00, la sediul poliției din Otopeni, părinții minorei au sesizat dispariția acesteia", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Otopeni București
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close