Antena 3 CNN Actualitate "Miracolul de pe râul Hudson". Documentar în exclusivitate la Antena 3, vineri, ora 23:05 (VIDEO)

"Miracolul de pe râul Hudson". Documentar în exclusivitate la Antena 3, vineri, ora 23:05 (VIDEO)

"Miracolul de pe râul Hudson". Documentar în exclusivitate la Antena 3, vineri, ora 23:05 (VIDEO)
Sursa foto: avion
05 Mar 2009   •   22:33

Puţini sunt oamenii care au scăpat cu viaţă dintr-un accident aviatic. Totuşi, pe 15 ianuarie 2009, 155 de oameni aflaţi la bordul unei aeronave americane au trăit să povestească cel mai mare coşmar al lor. La numai două minute de la decolare, un stol de păsări s-a ciocnit cu avionul, provocând probleme ambelor motoare ale aeronavei.

Vineri, 6 martie 2009, la ora 23:05, Antena 3 va difuza în exclusivitate un documentar despre incidentul aviatic de pe râul Hudson.

Reportajul prezintă atât desfăşurarea evenimentelor pas cu pas, cât şi trăirile pasagerilor aflaţi la bord. Vor fi incluse şi opiniile unor experţi în aviaţie.

Cum a reuşit pilotul să îi salveze pe toţi pasagerii avionului? Care a fost atmosfera în avion înainte de amerizare? Veţi afla întreaga poveste, vineri, la Antena 3. Mărturiile pasagerilor, a celor care au privit îngroziţi amerizarea, dar şi a echipelor de salvare. Toate acestea vor recrea incredibila poveste.

În cadrul documentarului veţi putea afla detalii referitoare la felul în care pilotul Chesley B. "Sully" Sullenberger a devenit erou naţional în Statele Unite, după ce a salvat vieţile tuturor oamenilor aflaţi la bordul aeronavei.

Cu o experienţă de aproape 30 de ani, fostul angajat al forţelor aeriene americane a reuşit să amerizeze avionul avariat, evitând cu doar 300 de metri podul George Washington.



Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close