Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea a alergat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti: "A fost destul de tare". IMAGINI de la evenimentul sportiv

Mircea Badea a alergat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti: "A fost destul de tare". IMAGINI de la evenimentul sportiv

Mircea Badea a alergat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti: "A fost destul de tare". IMAGINI de la evenimentul sportiv
18 Mai 2015   •   00:11

Mircea Badea a vorbit, în pasa ediţiei de duminică a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", despre participarea la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, care a avut loc duminică în Capitală.

"A fost destul de tare. Mai ales având în vedere contextul. Sâmbătă seară am condus 400 de km, apoi m-am culcat pe la 3 dimineaţă, la 6 m-am trezit, la 8 jumătate s-a dat startul. (...) Nu am murit, am supravieţuit", a spus Badea, la Antena 3.

Badea a alergat 21 de kilometri, cot la cot cu realizatoarea TV Carmen Brumă, care ieşit la categoria ei de vârstă pe locul 20, din 213, şi pe 56 din 623, per total.

"La mine nu îţi mai spun. Că la mine e cu nişte sute. Am avut acelaşi timp, dar, eu fiind băiat, teoretic trebuia să alerg mai tare", a spus Badea, care a anunţat pe pagina sa de Facebook timpul scos: 1h51min54sec.

Badea a mai arătat că, oricum, "până apuci să iei startul e mult", şi asta datorită numărului foarte mare de participanţi la un astfel de eveniment sportiv.

 
Ce e amuzant la evenimentele astea sportive cu alergare: aproape toti "ambasadorii" manifestarii nu-si misca curul nici doi centimetri, daramite 21 de km :)))))P.S. E greu de imaginat ceva mai penibil.

Posted by Mircea Badea chiar el on 17 Mai 2015
 
Semimaraton. 1ora51min54sec

Posted by Mircea Badea chiar el on 17 Mai 2015

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close