Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: În anumite momente-cheie crește numărul de infectări cu coronavirus. Coincidență?

Mircea Badea: În anumite momente-cheie crește numărul de infectări cu coronavirus. Coincidență?

Multe voci spun că s-a ajuns la un număr uriaș de cazuri zilnice de coronavirus din cauza deciziei Curții Constituționale care a declarat neconstituțională măsura izolării și a carantinării. Cu alte cuvinte, pacienții cu coronavirus sau suspecți de coronavirus nu mai pot fi obligați să stea în izolare sau carantină, iar în ultimele zile mulți au cerut să fie externați din spitale.

Mircea Badea: În anumite momente-cheie crește numărul de infectări cu coronavirus. Coincidență?
Sursa foto: Antena 3
10 Iul 2020   •   06:00

Mircea Badea crede că e imposibil ca acele voci să aibă dreptate fiindcă "nu era timpul necesar să se și infecteze acei oameni și să fie și depistați".

"E o nebunie. Nu iese socoteala. Nu e vorba nici de medicină, e vorba de aritmetică. Câte zile au trecut de când s-a publicat în Monitorul Oficial hotărârea CCR? Câteva. Presupunând prin absurd că toți cei care au ieșit din spital sunt niște descreierați, niște psihopați care umblă prin mulțimi de oameni ca să-i infecteze, nu era timpul necesar să se și infecteze acei oameni și să fie și depistați, astfel încât să se adauge la numărul de astăzi. Cine spune asta poate ar fi bine să se ducă la un consult medical de altă specialitate, nu de infecțioase".

Mircea Badea a mai spus, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, că numărul de cazuri raportat crește în anumite momente-cheie, în funcție de anumite interese.

"Legat de numărul acesta de cazuri, care e foarte mare, e ca o coincidență. De fiecare dată când autoritățile au nevoie de niște argumente reale crește numărul de infectări. E o coincidență asta, sper că am remarcat-o cu toții".

Mihai Gâdea: Suspectezi că la momentele-cheie crește numărul de infectări?

Mircea Badea: Nu suspectez, observ asta. La momentele-cheie clar crește numărul de infectări.

Mircea Badea: În anumite momente-cheie crește numărul de infectări cu coronavirus. Coincidență?

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close