Antena 3 Actualitate Ce a primit Mircea Badea, în colet, în loc de parfumurile pe care le comandase pentru Crăciun: ”Am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem!”

Ce a primit Mircea Badea, în colet, în loc de parfumurile pe care le comandase pentru Crăciun: ”Am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem!”

de Georgiana Adam    |    07 Dec 2021   •   11:54
Ce a primit Mircea Badea, în colet, în loc de parfumurile pe care le comandase pentru Crăciun: ”Am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem!”

Mircea Badea a povestit la Radio ZU că a făcut o comandă de parfumuri pentru cadourile de Crăciun, însă firma de curierat a încurcat coletele iar acesta a primit cu totul altceva decât își dorea.

„Am comandat niște parfumuri pentru cadouri. Nu am avut nervi să le cumpăr din magazin, am zis să le comand pe Internet. Am făcut o comandă dodoloață pe un site. Primesc mail că s-a făcut comanda. Era luni și mi-au scris că vineri primesc comanda. Marți primesc sms că vine curierul. Cum să vină așa repede când comandasem luni noapte?!

A venit curierul, nu eram acasă, a deschis ușa altcineva. Când am venit acasă, am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem, dar nu m-am atins de el. L-am lăsat să zacă acolo. Nu aveam timp și nervi să deschid pachete în acel moment.

Se face joi și am desfăcut coletul. Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani. Mi-au adus următoarele patru cărți: Vindecarea traumelor din trecutPreia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR, Liber să înveți - De ce eliberarea instinctului de a se juca îi va face mai fericiți pe copiii noștriUn părinte mai bun și încă o carte scrisă de Gogol”, a spus Mircea Badea.

Ce răspuns a primit

„Am bănuit că nimeni din casă nu a comandat cărțile acestea și am sunat să întreb ce s-a întâmplat cu parfumurile. Mi-a cerut numărul AWB, m-a întrebat în ce ambalaj au venit etc. Firma de curierat cred că a încurcat comenzile, dar le-a încurcat la modul grav. Mi-a zis că lor le apare în sistem că a fost livrată comanda, apoi mi-a spus să fac poze cu cărțile”, a mai zis Mircea Badea la Radio ZU.

Din păcate, Mircea Badea nu a reușit să intre nici până astăzi în posesia parfumurilor. Mai mult decât atât, i s-a comunicat că, potrivit regulamentului, rezolvarea plângerii poate dura până la 30 de zile. Cu alte cuvinte, era foarte posibil să rămână fără cadouri de Crăciun. Însă a luat măsuri în acest caz, astfel încât să se asigure că nu mai apar probleme. 

„Între timp, am trimis pe cineva să cumpere parfumurile”, a spus Mircea Badea, luni după-amiază, la Radio ZU, citat de DCNews

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close