Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Mircea Badea, după ce s-a întâlnit în trafic cu Simona Halep. Detaliul inedit pe care l-a observat

Mesajul lui Mircea Badea, după ce s-a întâlnit în trafic cu Simona Halep. Detaliul inedit pe care l-a observat

Recent, Mircea Badea s-a întâlnit în trafic cu Simona Halep și, extrem de atent la detalii, cum îl știm, a ținut să facă mai multe comentarii în emisiunea sa de la Radio Zu.

Mesajul lui Mircea Badea, după ce s-a întâlnit în trafic cu Simona Halep. Detaliul inedit pe care l-a observat
de Gabriel Dano    |    14 Oct 2021   •   16:44

În momentul în care s-au intersectat în trafic, Simona Halep era la volanul celui mai recent bolid achiziționat, un Aston Martin DBX, primul SUV din istoria companiei britanice, care are o valoare de peste 300.000 de euro.

Simona este pasionată de astfel de mașini puternice și chiar deține o colecție de lux. Ion Țiriac, de asemenea un mare colecționar de mașini extrem de scumpe, a dezvăluit recent că Simona a păstrat toate mașinile Porsche pe care le-a primit de la organizatorii turneelor de tenis, câteva dintre acestea fiind ținute de sportivă în muzeul personal, potrivit Cancan.

Mircea Badea a comentat acest detaliu în stilul său caracteristic:

”Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut! Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând! Nu și l-a lansat de multicel.

Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea, în direct la Radio ZU.

Ce bolizi deține Simona Halep

Garajul Simonei Halep conține mașini cu o valoare totală care depășește cu mult o jumătate de milion de euro. Exceptând bolizii marca Porsche, Simona Halep mai deține și un Range Rover S, dar și trei Mercedesuri: GLE 450 AMG, CLS AMG și GLE 43 4MATIC Coupe AMG, scrie Playsport.

De curând a intrat și în posesia unui Aston Martin DBX, primul SUV din istoria companiei britanice, care are o valoare estimată de 300.000 de euro, mașină cu care face senzație pe șoselele României.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Simona Halep
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close