Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fă-ţi un serviciu secret privat. Eşti mult mai credibil din postura asta

Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fă-ţi un serviciu secret privat. Eşti mult mai credibil din postura asta

Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fă-ţi un serviciu secret privat. Eşti mult mai credibil din postura asta
15 Mai 2015   •   00:51

Mircea Badea l-a sfătuit pe Robert Turcescu, care a cerut donaţii pentru televiziunea sa online, să îşi înfiinţeze mai degrabă "un serviciu secret privat", că ar fi "mult mai credibil din postura asta".

"Bă, nu merge să îţi faci televiziune online după ce tu, de fapt, ne-ai explicat că ai fost la ordinul serviciilor secrete. Fă-ţi un serviciu secret privat. Eşti mult mai credibil din postura asta", i-a transmis Mircea Badea, joi seară, la "În gura presei".

Badea a comentat în emisiune un mesaj postat de Turcescu pe blogul personal, în care îşi critică cititorii că "nu e mare înghesuială la campania de donaţii publice" pe care a propus-o pentru deschiderea unei televiziuni online.

"Desi sinteti multi cei care intrati pe acest blog, cititi si distribuiti anchetele pe care le public deja de ani de zile, constat cu relativa amaraciune ca inca nu realizati decit in mica masura nevoia unei schimbari in peisajul presei romanesti. Inca nu public cifre, o voi face in curind, dar trebuie sa stiti ca nu e mare inghesuiala la campania de donatii publice pe care v-am propus-o pentru deschiderea unei televiziuni online",
a scris Robert Turcescu pe blogul personal.

"Eu nu am mai văzut atâta tupeu. Doar la Băsescu am mai văzut", a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close