Antena 3 CNN Actualitate Imaginile de la nunta anului din PNL care l-au lăsat cu gura căscată pe Mircea Badea: "Nu e rău ce am văzut!"

Imaginile de la nunta anului din PNL care l-au lăsat cu gura căscată pe Mircea Badea: "Nu e rău ce am văzut!"

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, s-a căsătorit cu Andra Pleșa, fiica vitregă a fostului ministru de Interne Marcel Vela, iar evenimentul a fost unul pe măsură. Totuși, de la un anumit moment încolo nu mirii au mai fost în centrul atenției.

Imaginile de la nunta anului din PNL care l-au lăsat cu gura căscată pe Mircea Badea: "Nu e rău ce am văzut!"
de Gabriel Dano    |    24 Mai 2022   •   00:12

Nadia, iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, a avut o apariție ca-n filmele pentru adulți și a atras privirile tuturor. La un moment dat, chiar s-a făcut cerc în jurul voluptoasei rusoaice, care a oferit un show incendiar pe ringul de dans. Imaginile au fost comentate, luni seară, la Sinteza Zilei, de Mircea Badea, pe pasa obișnuită.

"Domnule, foarte bine! De dreapta, din meditații. Imaginile au fost succinte, chiar frugale, aș putea să mă exprim într-un limbaj extins. Nu e rău ce am văzut. Puțin, totuși... Lasă de dorit, cum ar spune duduile de la știri. Îmi aduc aminte de nunta domnului Rareș Bogdan. A pus nordul pe busolă. Adică, e greu să mai... ștacheta era atât de sus.. Ții minte cu masa aia cu orhidee?", a spus Mircea Badea.

La nunta lui Ionuț Stroe cu Andra Pleșa au participat peste 500 de invitați, printre care și mulți politicieni. Purtătorul de cuvânt al PNL și Andra Pleșa sunt împreună de aproape doio ani, iar căsătoria era planificată de mult timp, doar că pandemia de Covid le-a întârziat planurile pentru nuntă.

”Petrecerea a fost foarte, foarte frumoasă. Am avut ceva emoții, dar a ieșit bine. Emoții au fost cu organizarea petrecerii, a fost cel mai solicitant lucru. Dar sunt fericit că a ieșit, până la urmă, totul așa cum trebuie, că a fost deosebit. Au fost foarte mulți oameni din afară, din străinătate, am avut emoții că știam că au venit la un eveniment special și voiam să fie perfect totul”, a mărturisit Ionuț Stroe, pentru Fanatik.

Atmosfera a fost întreținută de artiști cunoscuți precum Delia și Direcția 5.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close