Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Radu Tudor a fost absolut ok cu întrebările pe care le-a pus, în convenția respectivă. Plus momentul genial, unde practic l-a dezbrăcat pe Ludovic Orban. Superb!

Mircea Badea: Radu Tudor a fost absolut ok cu întrebările pe care le-a pus, în convenția respectivă. Plus momentul genial, unde practic l-a dezbrăcat pe Ludovic Orban. Superb!

Mircea Badea: Radu Tudor a fost absolut ok cu întrebările pe care le-a pus, în convenția respectivă. Plus momentul genial, unde practic l-a dezbrăcat pe Ludovic Orban. Superb!
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Noi 2019   •   11:09

Mircea Badea a apreciat prestația jurnalistului Radu Tudor, la dezbaterea lui Klaus Iohannis cu formatorii de opinie, arătând că a avut „un moment de geniu” atunci când l-a expus pe premierul Ludovic Orban și i-a cerut să-i adreseze o întrebare dificilă lui Klaus Iohannis.

”Radu Tudor a fost absolut în regulă, plus momentul genial cu Ludovic Orban, unde practic l-a dezbracat pe Ludovic Orban. E important Ludovic Orban, e prim-ministrul României. Nu vreți să știți cum reacționează spontan prim-ministrul României, într-o situație? Am văzut, superb”, a spus Mircea Badea.

Badea a atins si episodul privind întrebarea lui Radu Tudor despre abuzurile din Justiție și spune că, în contextul dat, nu putea să scoată mai mult de la președintele Iohannis.

”A pus întrebarea cu abuzurile. A fundamentat-o bine. Și i-a adus aminte foarte bine despre începutul mandatului domnului Iohannis, cand avea un cu totul și cu totul alt discurs. Pe care l-a schimbat fără niciun fel de greață. (...) Sigur, că dacă ar fi fost în paradigma Dăncilă, și acolo s-ar fi dezbătut subiectul abuzurilor din Justiție și felul în care nu a reacționat niciodata Iohannis altfel decât apărându-i pe abuzatori, acolo ieșea cu harmalaie. Dar nu era cazul în ecuatia respectivă”, a spus Mircea Badea.

”Și, sigur că l-a întrebat de ce v-ați schimbat discursul. Ca Iohannis nu a răspuns, de fapt, la această întrebare....ok, acuma să se fi apucat acolo Radu Tudor, repet, în acea ecuație cu care ai fost de acord, să zică: domnule, stați puțin că nu ați răspuns la întrebare! Nu era contextul..” a concluzionat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: radu tudor Klaus Iohannis Mircea Badea
Parteneri
x close