Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Să ne asumăm fiecare dintre noi şi rolul nostru letargic, de victimă în societatea noastră

Mircea Badea: Să ne asumăm fiecare dintre noi şi rolul nostru letargic, de victimă în societatea noastră

Mircea Badea: Să ne asumăm fiecare dintre noi şi rolul nostru letargic, de victimă în societatea noastră
24 Apr 2015   •   00:44

Mircea Badea a vorbit, în pasa ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", despre cât de important este ca fiecare dintre noi să ne asumăm "şi rolul letargic, reflexiv, vegetal şi permisiv de victimă în societatea noastră".

"După ce au furat aştia referendumul, eram 1.000 de speriaţi în jurul Cotroceniului. Acuma, eu, povestea asta cu noi suntem o populaţie minunată dar ei, oamenii răi, reuşesc de fiecare dată să ne subjuge. Dar noi suntem nişte minunaţi. Oamenii răi sunt de pe Marte, ne-au pus pistolul la cap şi n-am avut încotro... nu funcţionează treaba asta", a spus Mircea Badea.

Badea explică în emisiune şi cum este să fii "de dreapta".

"De dreapta este: n-ai bani, nu e nici o problemă. Fă meditaţii, să vezi cum se urcă banii pe tine. Fă ceva. Ceea ce e OK. Nu o spun cu reproş. Poporul a votat pentru o direcţie. Bun. Să ne ţinem de ea. Eu sunt prea bătrân ca să mai fac greşeli. Sunt la vârsta la care vreau să înţeleg şi să acţionez conform înţelegerilor", a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close