Antena 3 CNN Actualitate Mizeria de după Paşte, la fel ca în alţi ani. Românii nu au învăţat să îşi strângă gunoaiele (VIDEO)

Mizeria de după Paşte, la fel ca în alţi ani. Românii nu au învăţat să îşi strângă gunoaiele (VIDEO)

Mizeria de după Paşte, la fel ca în alţi ani. Românii nu au învăţat să îşi strângă gunoaiele (VIDEO)
Sursa foto: mizerie
21 Apr 2009   •   19:25

Zilele libere de sărbători i-au scos pe români din case, la mici şi grătare. Au lăsat în urma lor gunoaie, asta deşi containerele erau la câţiva paşi distanţă. Chiar dacă poliţiştii comunitari sunt mereu în patrulare, iar amenzile sunt cuprinse între 100 şi 300 de lei, oamenii continuă să lase mizeriile la întâmplare.

Din neglijenţă sau din nepăsare, cei mai mulţi dintre cei care şi-au petrecut Paştele la iarbă verde au uitat să adune gunoaiele şi să lase locul curat, aşa cum l-au găsit.

Primăriile sunt cele care se ocupă de curăţenia oraşului iar poliţia comunitară patruleaza mereu pentru a-i depista pe cei care lasa la voia întâmplării PET-uri sau pungi din plastic. Teoretic, făptaşii nu sunt lăsaţi nepedepsiţi. Amenzile variază între 100 şi 300 de lei.

Chiar dacă autorităţile spun că populaţia este mai educată, mizeriile încă "tronează" la marginea pădurilor de lângă oraşe. Şi asta în condiţiile în care sezonul grătarelor abia a început.



Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close