Antena 3 CNN Actualitate Neglijenţă într-un spital din Bârlad. Un bebeluş a fost scăpat în cap de o asistentă medicală (VIDEO)

Neglijenţă într-un spital din Bârlad. Un bebeluş a fost scăpat în cap de o asistentă medicală (VIDEO)

Neglijenţă într-un spital din Bârlad. Un bebeluş a fost scăpat în cap de o asistentă medicală (VIDEO)
Sursa foto: Bebelus
09 Aug 2009   •   19:33

Un caz de neglijenţă s-a petrecut la spitalul de copii din Bârlad. Acolo, un bebeluş a căzut în cap în timp ce se afla în grija unei asistente medicale. Femeia şi conducerea spitalului au încercat să o liniştească pe mamă: i-au spus că astfel de lucruri se mai întâmplă.

Daniela Dulgheru a ajuns cu bebeluşul la spital sâmbătă seară. Neşansa a făcut ca tânăra să se simtă rău şi să fie preluată de medicii din gardă. Copilul a rămas în grija unei asistente medicale. O clipă de neatenţie a fost de ajuns şi cel mic a căzut din pat în cap, pe ciment. Asistenta medicală nu crede că putea evita incidentul, îl cataloghează drept ghinion. Cum la spitalul din Bârlad nu există tomograf bebeluşul a fost trimis la spitalul de neurologie din Iaşi.

Medicii neurologi de la Iaşi au consultat copilul şi au decis că poate fi externat. Are însă un hematom. Colegiul medicilor nu a fost încă sesizat în legătură cu acest caz. Conducerea spitalului din Bârlad nu consideră că este vorba de o culpă medicală. Totuşi se va face o anchetă internă deoarece mama a depus plângere la poliţie. Părinţii sunt revoltaţi de atitudinea ei.

În urma incidentului mama bebeluşului nu a mai vrut să stea în spitalul bârlădean, a plecat acasă. Totuşi spre seară a revenit cu băieţelul pentru a fi internat. Duminică dimineaţă sugarul a fost supus unei serii de investigaţii.



Observator

×
Parteneri
Când vine căldura! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza verii
x close